Son felaketin tahlili (2)

A -
A +
Son kaos 10 ay önce hazırlandı. Paralel Yapının Yahudi lobileri ve küresel sermaye ile irtibattan sorumlu Süleyman Hamit Müftügil ile Sözcü gazetesi arasında konuşma kayda alınmıştır. Bu konuşmalarda geçenler özetle şu şekildedir:
-ABD'de büyük bir Kürt konferansı düzenlenecek.
-Öcalan devre dışı bırakılacak.
-Kandil söz sahibi olacak.
-Sokaklar ateşe verilecek.
-Öcalan mecburen devre dışı kalmamak için bu çatışma ortamına ayak uyduracak.
-Mesud Barzani devre dışı bırakılacak. 
-Yerine YDP lideri Salih Müslim ikame edilecek.
-İsrail bu plana açık destek verecek.
-Türkiye'de yeniden silahlı ve çatışmalı bir dönem başlayacak.
IŞİD Türkiye'ye saldıramaz. Saldırırsa yok olur. Bu sebeble küresel sermaye asla müsaade etmez. Türkiye Kobani'den gelen Kürtlere kucak açtı. Yakında geçici kimlik, çalışma ve oturma izni ve iş imkanı için çalışmalar yapılıyor. Türkiye'de 2 milyon mülteci vardır. Bunlara misafir muamelesi yapılıyor. Mülteciler için şimdiye kadar 7 milyon TL harcanmıştır. 
Ak Parti iktidarı Güneydoğu'ya 12 yıl içinde 6 milyar dolar yatırım yaptı. Başka ülkeler Kürtlere kucağını açmadı. Bu mültecilere nefret tohumu eken PKK'dır. Ancak hüsrana uğrayacaktır. 
Yakıp yıkan ve yağmalayan bu teröristlerin kalbinde toz zerresi kadar iman ve Allahü teala korkusu olsa bu kötülüğü asla yapmazlar. Bu teröristlerin içinde imanlı olanlar varsa yazık... Mahşerde her helalin hesabı her haramın azabı olacaktır. 
Kimliğinde değil özünde (gerçekte) Müslüman olan, Müslüman kardeşinin canına malına ve namusuna zarar vermez. Aksine onu korur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.