Önemli gerçekler

A -
A +

Bayramın üçüncü günü meydana gelen "yak- yık- yağmala" zulmü aylar önce planlanmıştır. Bu zulmün arkasında PKK başta olmak üzere İsrail, dış güçler, küresel sermaye, paralel yapı, Esad'ın Baasçıları, İran ve yurt dışından gelenler vardır.Almanya bu kaosun başta gelenlerindendir. Nitekim Almanya Yeşiller Partisinin kadın milletvekili Claudia Roth'un her gelişinde olay çıkmaktadır. Kaosun rotasını Roth çizmiştir. Sık sık Diyarbakır'a gelen Roth, Kürt liderlerle kolkoladır. Peki bu samimiyet nereden gelmektedir?


Almanya'nın tarih boyunca "7B" planı yani hedefi vardır. Hatta askeri okullar ve akademide taktik derslerinde harita üzerinde kullanılan kalemin ismi "7B"dir. Berlin- Budapeşte- Belgrad- Bükreş- Boğazlar- Basra Körfezi ve Bombay'dır. Geçmişte Birinci ve İkinci Dünya Savaşı ile bu hedefe ulaşamayınca şimdi küresel sermaye, şirketler ve bölücü faaliyetleri destekleyerek hedefine ulaşmak istemektedir. Almanya'nın önünde 2 baraj vardır. Yugoslavya ve Türkiye. Yugoslavya'yı Miloseviç isimli bir zalimin büyük Sırbistan hayali ile yıktırdılar. Sıra Türkiye'ye geldi. Bu konuda PKK, İsrail ve Almanya başta olmak üzere dış güçlerin Haçlı Ordusu rolündedir. Kobani bahanedir. Ne zaman "çözüm süreci" iyi bir noktaya gelse, Türkiye karıştırılıyor.


Taksim Gezi Olayları, paralel yapının 17- 25 Aralık darbe teşebbüsleri ve son vahşet çözüm sürecini önlemeyi hedeflemektedir. Bu güçler 3 şeyi istemiyorlar. 1-Barış (çözüm) süreci 2- Türk- Kürt kardeşliğini 3- Kürtlerin çocuklarının tahsilli, kariyer sahibi ve meslek sahibi olmasına karşıdırlar.

Kürt asıllı Türk vatandaşları Kürt kanından, mallarından, gözyaşlarından beslenen canavarları görmelidirler. Zulme rıza zulümdür. Ve zalimler Allahü tealanın düşmanıdırlar. Zulme rıza 2 şekilde olur. Zalime destek olmakla ya da yapılan zulme sessiz kalmakla... Zalimin zulmüne karşı el ile mücadele devlete aittir. Söz ile ise siyasilere ve yargıya düşer. Bize kalan kalben bugz etmektir. Ve zalime destek olmamaktır.

Dış güçler, küresel sermaye Kobani bahanesiyle Türkiye'yi savaşa sokmak istediler. Ve Türkiye'deki uzantılarını da tahrik ettiler. Ak Parti iktidarı akıllı davranarak bu tuzağa düşmedi.

Savaşa girmek son derece kolaydır. Çıkmak ise imkansızdır. ABD Afganistan ve Irak'tan hala çıkamamıştır. Mesud Barzani Türkiye'nin kendilerine silah yardımını itiraf etmiştir. Türkiye Kobani'ye insani yardım yanında silah yardımı da yapmıştır. Daha çok mermi verilmiştir. Bu yardım olmasaydı Kobani bu derece direnemezdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.