Çözüm sürecini istemeyenler

A -
A +
Osmanlı 29 Ekim 1914'te Birinci Dünya Savaşına girdi. Savaş 4 yıl 1 gün sürdü. 30 Ekim 1918'de Mondros Antlaşmasıyla sona erdi. Bu savaş neticesinde Osmanlı yıkıldı. Ve Osmanlının yeniden filizlenmemesi için dili, alfabesi, kıyafeti, İslami kanunları, halifesi, Osmanlı hanedanlığı, daha doğrusu milli ve manevi değerleri dikta CHP iktidarı ile yıkıldı. Değişmeyen sadece Türk bayrağı kaldı.
Prof. Dr. Cemil Koçak, resmi tarihe meydan okuduğu kitabının adını da "Resmi Tarihe Meydan Okuyorum" koymuştur. Türkler ve Kürtler en az 1000 yıl bu topraklarda beraber yaşamışlardır.
Emperyalist şer güçler ve küresel sermaye bu iki bütünleşmiş (et- tırnak) halkı bölmek istiyor. Çözüm süreci Türkiye'nin bir numaralı meselesidir. Ve ne zaman bu süreç sona yaklaşırsa dış güçler (İsrail- ABD- Almanya ve İngiltere) başta olmak üzere, ülkedeki ajanlarıyla kaos ortamı hazırlıyorlar.
Turgut Özal'ın zehirlenmesi, trafik işaretleri değiştirilerek Mehmet Kahveci'nin trafik kazası süsü ile ölümü, orgeneral Eşref Bitlis Paşa'nın uçağına sabotaj, 30 askerin katli, Kobani savaşı, IŞİD'in ortaya çıkması, Taksim Gezi Parkı olayları, 17 ve 25 Aralık darbe teşebbüsleri ve son olarak mübarek Kurban Bayramının son günü yaşanan Vandalizm, yak- yık- yağmala vahşeti, bu süreci baltalamaya yönelik yapılanlardır. Ve sağduyulu insanlarımız artık bunları görmektedir.
Paralel yapının İsrail, ABD ve diğerleri adına iktidarı ele geçirip yeniden vesayet rejimini kurup, Türkiye'nin iç ve dış siyasetini bu ülkelere entegre etmek ve çözüm sürecine son verme projesi artık gizlenemeyen gerçeklerdir.
Çözüm süreci konusunda iktidar son derece samimi, dürüst ve kararlıdır. Ama Kürtleri temsil eden siyasiler çifte standartlıdır. Kürt asıllı Türk vatandaşlarının büyük çoğunluğu çözüm sürecinden yanadır. Ama bu insanların kusurları, evlatları daha kaçırılan analar kadar cesur olamamalarıdır.
CHP'nin tavrı ise tazıya tut, tavşana kaç  şeklinde olup belirsizdir. Kılıçdaroğlu, gerek CHP gerekse Türkiye adına talihsizliktir. Dış politika, ekonomi de ve iç politikada yetersizdir. Tek özelliği iktidara saldırgan tutumudur. Şimdiye kadar seçmeni memnun edecek bir projesi henüz görülmemiştir. CHP'nin oylarının (son kamuoyu araştırmasına göre) yüzde 24'lere düşmesinin baş sorumlusu Kılıçdaroğlu'nun izlediği siyasettir.
CHP, İngiltere'ye Lozan'da gizli anlaşma ile söz verdi. Ve Hilafet kaldırıldı. Ve bugün Simon isimli bir Yahudi, Arap kimliği ve Bağdat'ta tahsil ile yetiştirilip, kendini halife ilan etti. Şu anda Ortadoğu'da ölen de öldüren de Allahü ekber diyor. Ve bu gafiller emperyalist güçlere hizmet ettiklerinin farkında bile değillerdir.
IŞİD'in ise İslamiyetle yakından ya da uzaktan ilgisi yoktur. Bu fitne Hadis-i Şeriflerde bildirilmiştir. Tabii Müslüman olmadıkları da beyan edilmiştir. (Muteber din büyüklerine göre) 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.