Son dönemdeki gelişmeler

A -
A +
Muhalefet demokrasilerde zaruridir. Olmazsa olmazdır. Aslında muhalefet iktidarın "ayna"sıdır. CHP ise düzgün ayna olmaktan uzaktır. Herşeyi küçük ve büyük şeklinde göstermektedir. Son kamuoyu yoklamasında CHP'nin oyu yüzde 24 azalırken, Ak Partinin oyu yüzde 50 artmıştır. CHP bu gidişle 2015 seçimlerinde ana muhalefet durumunu kaybetmesi muhtemeldir.
PKK, Kürtlere değil Büyük İsrail hedefine hizmet etmektedir. Kürtlerin huzur, güven ve zengin olmasını istemiyor. Genç nesillerin tahsil ve meslek sahibi olmasına karşıdır. Ak Parti iktidarının çözüm sürecinde ısrarı PKK ve HDP'de panik meydana getirmiştir. 
Bu topraklarda "kardeş kavgası" isteyen dış ve iç güçler İnşallah hüsrana uğrayacaktır. Terörün arkasında emperyalist süper güçler ve küresel sermaye vardır. Sömürü çarkını terörle devam ettirmektedir. Ve bunu yaparken aracı (taşeron) kullanmaktadır. Kendisini de terör karşıtı gibi göstermektedir. 
Dünyada ekonomik denge tek kelime ile faciadır. 1 milyar 200 milyon kişinin günlük geliri 1 doların altındadır. Her 4 çocuktan 1'i açlık sınırında yaşamaktadır. Öyle ki, şu anda dünyanın en zengini (çoğu Yahudi) 225 kişinin geliri, dünya nüfusunun yüzde 47'sinin (yarısına yakını) 3.5 milyar insanın gelirine eşittir. 
Başta Yahudi olmak üzere dünyayı bu az sayıdaki insanlar sömürmektedir. Bu sömürünün devamı için ülkeleri etnik, mezhep ve çeşitli sebeplerle bölerek savaştırıyorlar. En zengin ile en fakir arasında yani en zengin yüzde 20 ile en fakir yüzde 20 arasındaki fark giderek artıyor. Bu fark 1960'da 30 kat, 1995'de 82 kat, 1997'de 225 kata kadar çıkmıştır.
Ezilen fakir ülkeler yalnız ekonomik değil siyasi ve kültürel olarak dışlanmıştır. Birleşmiş Milletler ise 5 devletin emrinde olup, dünya onların vesayeti altındadır. Bu dengesizliği bertaraf edecek olan İslamiyete düşmandırlar. 
Dünyadaki uyuşturucu, silah kaçakçılığı, kadın ve köle ticareti bu zengin devletlerin kontrolü altındadır. Emperyalist güçler yasadışı yollarla yılda 32 milyar dolar kazanmaktadırlar. 
"İslamiyete ön yargı ile yaklaşan Avrupa önce kendi tarihindeki Engizisyon mahkemeleriyle yüzleşsin." (Dr. Mustafa Aydın) 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.