İsrail vahşeti

A -
A +

Zalimlikte haddi aşan, İslamiyetin ve Müslümanların en azgın düşmanı İsrail'in 100 zalim askeri, Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'ya postalları ile girmiştir. Dahası Allahü teala'nın kitabı Kur'an-ı Kerim'i yırtarak yerlerde çiğnemişlerdir. Bütün Müslümanlar bu olayda suçludur. (İstisnalar da vardır) 1.5 milyar Müslümanın bu hareket karşısında sessiz kalması bir zillettir. 57 İslam ülkesinden Türkiye başta olmak üzere bir kaçı hariç, diğerleri küresel sermayenin ve emperyalist güçlerin uşağı ve taşeronudur.

Filistin meselesi İslam Dünyasının meselesidir. Bu mesele adil bir şekilde halledilmedikçe Ortadoğu'ya barış ve huzur asla gelmez. Gaybı Allahü teala bilir. Siyonist İsrail var oldukça bu mesele asla ve asla halledilemez.

Ancak asla umutsuz değilim. Taşların ve ağaçların dile gelerek "Ardımda, Yahudi gizlidir" dediği günler gelecektir. Filistinlilere soykırım yapan zalim İsrail elbette suçludur. Ama Türkiye ve çok az sayıda İslam ülkesi hariç "Filistin meselesi"nde İslam ülkelerinin suçu İsrail'den az değildir.

Arap Dünyasının en güçlü ve en kalabalık ülkesi olan Mısır şu anda İsrail'in uşağıdır. "Mısır yakın tarihinde ilk defa Siyonistlerin ve İsrail'in Filistinlilere yaptıkları karşısında bu kadar sessiz, hareketsiz ve çaresiz kalmış durumdadır. Yaralı ve hırslı Müslüman kardeşler de öyle"Mısır idaresi gibi halkı da bu derece zelil ve aciz olmamıştır.

Filistin meselesi tarihte çok eskilere dayanır ama Ariel Şaron'un "Sabra ve Şatilla" katliamları ve "Mescid-i Aksa'ya" tecavüzü ile Filistinlilerle Siyonist Yahudiler arasında ipler koptu. Güvenirliğini kaybetmiş ve bir nevi komada olan Birleşmiş Milletler ve dünyayı vesayet altına almış olan zalim ABD- İngiltere- Fransa- Rusya ve Çin yalnız Filistin meselesinde değil Müslümanlarla ilgili her meselede sessiz kalmaktadır.

Arap Birliği ve İslam Ülkeleri İşbirliği Teşkilatı Hıristiyan Batı emperyalizminin emrindedir. Sözde insan hakları savunucuları, barış kuruluşları, ateş kendilerini yakıncaya kadar bu duruma seyircidir. IŞİD terörü gibi bir hadise kendilerini tehdit edince ancak uyanıyorlar.

"Dinlerarası Diyalog" denilen ve Hıristiyan Batı'nın hizmetinde olan bu faaliyetler; Filistin meselesi gibi, İslam Dünyasındaki felaketler karşısında İslam ülkelerini pasif hale getiriyor. Asırlardır süre gelen bir şekilde İslamiyetin ve Türklerin en azgın düşmanı olan İngiltere, İsrail'in gerçek koruyucusudur. Filistin işgalinden sonra Filistin'e Yahudi göçü başlamıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.