İsrail'in hesabı varsa...

A -
A +
Evet, İsrail'in bir hesabı varsa Allahü tealanın da bir hesabı vardır. İsrail yalnız Orta Doğu değil, bütün dünyanın çıbanı, çürümüş köpek dişidir! İsrail dünyada bir numaralı terör kaynağıdır. İkinci sırada ise ABD gelmektedir. Bu değerlendirme; Avrupa Birliğinin tespitidir.
İsrail Siyonist Yahudilerin işgali altındadır. Siyonistler ve ABD'nin Evangelistleri Yahudilerin dünya hakimiyeti için; son derece büyük ve dinî kaynaklarda bildirilen savaş için ortamı hazırlamaktadırlar.
PKK, Suriye'deki uzantısı ve de IŞİD, Türkiye'yi kuşatma ve savaşa sokma taktiğidir. İsrail'in nihai hedefi Türkiye'dir ve Türkiye'yi parçalamakta PKK sadece taşerondur. Büyük Kürdistan Nil'den-Fırat'a kadar Büyük İsrail'in ara hedefidir.
Erdoğan ve Davutoğlu, Türkiye üzerinde oynanan oyunları görmektedir. Kılıçdaroğlu ise gaflet içindedir. Hatta önünü görmemektedir.
Ancak hakikat şudur ki; İsrail bu yaptıklarıyla kendi sonunu hazırlamaktadır. İsrail'in dolaylı ya da direkt her yaptığı zulüm temelini yıkan bir kazma demektir. İsrail'in her saldırısı ise depremin oluşmasına dair şartların yerine gelmesidir.
Türkiye Kürtlerin de vatanıdır. Emekli General Mustafa Turan'ın "Bir generalin 31 Mart anıları" adlı önemli kitabının "Son" başlığını taşıyan paragrafında şunlar yazılıdır: 
"31 Mart'ı hazırlayan Yahudilerdir. Ölmüş olsalar bile... İmparatorluk da Yahudiler tarafından yıkılmıştır!.."
26 Şubat 1999 tarihli Jerusalem Post gazetesinde yayınlanan "Orta İsrail: Kürt Herzi" başlıklı çarpıcı senaryosunda İsrailli Amotz Asael şunları yazıyordu: 
"Türkler, tarihteki son büyük imparatorluklarının, Yahudiler tarafından yıkıldığını çok iyi biliyor!.." 
İsrailli Asael, şimdi de, Türkiye'nin Kürtler tarafından parçalanabileceğini belirtiyor.
ABD Kongresinin Uluslararası İlişkiler ve Ulusal Savunma Bölümü Orta Doğu Uzmanı Carol Migdalowitz, Ankara'da yayınlanan Strateji Dergisinin 10. sayısında yer alan "Türkiye-İsrail İlişkileri" başlıklı analizi çok yerindedir.
Yahudi kökenli bu hanımın tesbiti çok önemlidir. Bu tespitte Türkiye'deki 25.000 kişilik Yahudi cemaatinin dışında, Yahudi kökenli, yani Müslüman görünen ama Yahudi ırkından olan pek çok Türk bulunduğunu ifade ediyor.
Dünyanın çok sayıda ülkesinde yaşayan Yahudi kökenli dönmelerle, uluslararası Yahudi lobileri ve İsrail arasında gizli ve sürekli temasların olduğu iyi bilinmektedir...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.