Türk milleti

A -
A +
Türk milleti dünya tarihine damgasını vurmuş bir millettir. Bu inkârı mümkün olmayan, şüphe götürmez bir gerçektir. Milletimiz tarihte unutulmaz zaferler kazanmıştır. Üç kıtada muhteşem devletler kurmuş asırlar boyunca uçsuz bucaksız topraklarda dinleri, dilleri, ırkları farklı mezhebleri, çeşitli etnik kökenleri, farklı milletleri, adalet, huzur, refah ve hoşgörü ile yönetmiştir. Hakim olduğu yerlere medeniyet götürmüştür.
Dünya milletlerine örnek olmuştur. Elbette bütün başarıları temiz ahlakları sayesinde kazanmışlardır; Son 1000 yıldır İslam temeline dayanan Türk'ün üstün ahlak ve seciyesinden kaynaklanmaktadır. Osmanlı ulu bir çınar idi. Tanzimatçılar, Jöntürkler, İttihat Terakkiciler bu çınarı budadılar. Maddi gücünü yok ettiler. Ancak Osmanlı çökmedi durduruldu. Batılı bir tarihçinin dediği gibi; Osmanlı, geleceğin tarihidir...
CHP ise devrim adı altında 1000 yıllık Türk-İslam medeniyetini yıkarak manevi gücünü tahrip etmiştir. CHP bu devleti (ulu çınarı) salonlardaki süs ağacına çevirdi. İslamiyete son derece saygılı ve hayatına yansıtan bu milletin önemli kısmını İslamiyeti yaşamak şöyle dursun İslamiyete düşman ettiler.
Halkın önemli kısmını doğumundan ölümüne kadar Hıristiyan gibi yaşayan sadece kimliğinde İslam yazılı, boynuna haç takmayan, kiliseye gitmeyen, sadece cenazesi cami önündeki musalla taşına konan ve Müslüman mezarlığına gömülen manevi ve dini olarak değersiz hâle getirdiler.
Ahlak çöktü. Dünya hayatında huzur ve güvenlik bozuldu. Batılı yabancı seyyahların eserlerinde İstanbul'da 1 yılda ancak birkaç hırsızlık ve cinayet olayı yaşandığı, bu cürümleri işleyenlerin de Hıristiyanlar olduğu yazılıdır.
Menderes bu ulu çınarın tohumunu tekrar ektiği için idam edildi. Özal bu tohumu filiz haline getirdiği için zehirlendi. Erdoğan ise bu filizi fidan haline getirdi. Ve büyümesi için çalışıyor. İçerdeki ve dışardaki şer güçler, muhalefetin tamamı, paralel yapı, vesayet rejimi taraftarları, küresel sermayenin taşeronları, faiz lobisi, emperyalist güçler ve küresel sermayenin hedefi Erdoğan'dır. Daha doğrusu Erdoğan'ın şahsında Türkiye ve İslam Dünyasıdır.
Hıristiyan Batı medeniyeti komadadır. Din çökmüştür. Ahlakı çökmüştür. Toplumu çökmüştür. Yıkılması an meselesidir. Batıda ırkçılık ve İslam düşmanlığı neden artmıştır? Çünkü İslamiyeti ve Müslümanları teslim alamazlarsa, İslamiyet onları teslim alacaktır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.