İslamiyete saldırılar!..

A -
A +

11 Ocak 2015 Pazar günü Paris'te yapılan yürüyüşte bir taşkınlık olmadı. Paris'te bir yığın alış veriş merkezi  varken Yahudilere gıda maddesi satan markete saldırı yapılması manalıdır. 3 günde 17 kişinin ölümü bir fiyaskodur. Fransa Başbakanı bile "Bu bir başarısızlıktır" ifadesinde bulundu.

İsrail'de nüfus azalıyor. Filistinliler ise çoğalmaktadır. Netanyahu'nun "Yahudiler güvende değil, İsrail'e gelin" çağrısı manidardır. Paris'teki olay çok yönlüdür. Şu anda dünyadaki istihbarat teşkilatları arasında son derece amansız bir savaş vardır. Bunların silahı ise "terör"dür.
İslami ismi taşıyan terör teşkilatlarının tamamına yakını Vehhabi, Selefi ve Şii itikadına mensup kişilerden oluşmuştur. İslamiyet barış dinidir. Bu teröristler İslamiyeti asla temsil edemezler. ABD'li bir basın baronunun "Bütün Müslümanlar özür dilemelidir" sözü alçakça bir sözdür. Batı, Irak'ta 1.5 milyon kişinin ölümüne sebeb oldu. Suriye'de 300 bin kişinin katlinde ve Türkiye'de terör ile öldürülen 40 bin kişide Batı'nın da suç payı vardır.
Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius'un değerlendirmesi yerindedir: "Bu sözde kahramanlar İslamiyeti bahane olarak kullanıyor. Onların tek dini aslında barbarlıktır." Batı Suriye sınırının kapatılmasını istiyor. Bunun manası destek verdiğimiz Esad İsrail'in güvenliği için Suriyelileri katletsin ve Suriye enkaz haline getirilsindir.
Fransa'daki katliam için 50 lider düzenlenen yürüyüşe katıldı. Oysa aynı liderler Türkiye ve İslam ülkelerindeki katliamlara seyirci kaldılar. Batı ve CHP Fransa'daki katliamı Türkiye ile bağlandırmak için yalan ve iftiraya başvuruyor. Oysa yakılan camiler, öldürülen Türkler için kimsenin sesi çıkmıyor. Onlara göre onların teröristi iyi karşısındaki kötü!
Hıristiyan Batı ülkelerinde İslamiyet ve Müslüman düşmanlığı çığ gibi artıyor. Gardy'nin yazdığı bir eser olan "Avrupa'nın geleceği İslam" zaten her şeyi anlatmaktadır. Fransa tarihinde şu ana kadar hiçbir terörist canlı olarak yakalanmadı.
Filistin'de soykırım yapmış zalim Netanyahu'nun Paris'te olması yüzsüzlüktür. Eski İsrail başbakanlarından Moşe Dayan şu itirafı yapmıştır: "İsrail dışındaki Yahudileri İsrail'e getiremiyoruz. Bazı suikast ve saldırılarla Yahudileri İsrail'e göçe zorladık."
Zulmeden Hıristiyan Batıdır. Dik durmak ve belgelerle onların zulmünü devamlı gündemde tutmak zorundayız. İsrail, ABD ve onların beyni İngiltere Ortadoğu'da nefret edilmekte ve prestijini kaybetmek üzeredir.
Başta Almanya olmak üzere Fransa ve diğerlerini Ortadoğu savaşına sokmak için Müslüman ismini taşıyan ama İslamiyetle ilgisi olmayan ve yetimhanelerden alıp eğittikleri kişilerle Müslümanlara düşmanlık aşılıyorlar.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.