Endülüs gibi yıkmak istiyorlar

A -
A +
800 yıllık Endülüs neden yıkılmıştır? Her konuda geri olan Avrupa'ya ilim ve medeniyet getiren Endülüs'ün sadece göz kamaştıran eserleri vardır. Ama kendileri artık yoktur. Peki ama 800 yıllık Endülüs neden yıkılmıştır?
Kaldı ki, Türkler Anadolu'ya gelmeden Endülüs vardı. "İngiliz Casusunun İtirafları" kitabının 45. sayfasında şu itiraf vardır:
"Endülüs'ü içki ve zinaya alıştırarak ve dinlerinden uzaklaştırarak yıktık. Osmanlıyı da aynı metodlarla yıkacağız!.."
CHP iktidarının yaptığı devrimler ne maksatla yapılırsa yapılsın Batı'yı taklit adına 1000 yıllık Türk-İslam medeniyetini yıkmakla Anadolu'da Türk varlığını Endülüs gibi yıkılmasının kapısını açmıştır. Artan cinayetler, cinsel tacizler, hırsızlık, soygun, fuhuş ve her türlü kötü alışkanlıklar yapılan "devrimlerin" tabii neticesidir.
Milletler ve devletler canlı organizmaya benzerler. Millî ve dinî değerlerinden koparak dış güçlerin (virüs ve mikroplar gibi) saldırganlara karşı bağışıklığını kaybeder; bu millet ve devlet tarihten silinir. Tarih bunun misalleri ile doludur.
Bulgarlar, Macarlar daha niceleri Türk idiler. Başka kültürlerde eriye eriye bambaşka milletler oldular. Millî ve manevi değerleri erozyona uğrayan milletlerin yaşaması mümkün değildir.
3400 yıllık Türk tarihinde CHP'nin Türk milletine yaptığı tahribatı hiç kimse yapmamıştır!..
Endülüs, Tarık bin Ziyad komutasında İspanya'yı 3 yıl içinde fethetti. (711) ve 732 yılında Güney Fransa'yı fethetti. Paris'e 100 km yaklaştı. 732 yılında kazandığı Balat'uş Şüheder Savaşından sonra cihadı bıraktılar. İslamiyetten uzaklaştılar. İktidar kavgası ile iç savaş başladı.
Şu anda Paralel Yapı, muhalefet, baronlar ülkeyi Endülüs'ün akıbetine uğratmak peşindedir. AK Parti iktidarına bunun için düşmanlar. Endülüs bölündü. Sultanlar birbiri ile savaştılar. Bazıları Hıristiyanlarla iş birliği yaptılar. Hıristiyanlarla kız alıp verdiler.
Kıyafetlerini ve yaşayışlarını Hıristiyan gibi yaptılar. Endülüs Müslümanları dinî, millî, sosyal ve kültürel dokuları bozulunca Endülüs yıkıldı. İşte bu yüzden Osmanlıcaya, 16 Türk Devletinin askerî kıyafetine, millî, manevi ve dinî değerlere düşman olmalarının asıl sebebi Türkiye'nin Endülüs olmasını istemeleridir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.