Türkiye üzerine oyunlar

A -
A +

Emperyalist güçler olmayan bir devleti 'Ermenistan'ı kurdular. Ermenistan'ın kurulmasıyla İran- Ermenistan ile Türkiye- Orta Asya Türkleri arasında bir duvar örüldü. Son yıllarda ise Türkiye- Arap ülkeleri arasında bir Kürdistan duvarı için uğraşıyorlar.

Kürdistan ara hedeftir. Nihai hedef ise Nil'den Fırat'a Büyük İsrail'dir. Ne zaman uyanacaksınız? Diyarbakır'da 20 şehirden gelen cemaat liderleri, mollalar, din alimleri, sendika ve sivil toplum kuruluşlarından toplam 800 kişinin imzası ile barış istendi.
Bu barış meselesi çok önemli bir gelişmedir. Elbette PKK onları temsil edenler bu anlaşmadan memnun değillerdir. İsrail, ABD ve diğerleri darbe yediler. Geçmişte bir kavim Allahü teala tarafından helak olurken bu kavmin yarısından fazlası gece ibadeti ile meşgul idi. Ancak bu kimseler diğer kötülere karşı susarlardı. Allahü teala'nın emir ve yasaklarını tebliğ etmediler.

Felaket iyi ve kötü ayırmaz. Herkese gelir. Mücadele silah ile değil ilim ile olur. Alimler baş rolde olmalıdır. İnşallah Diyarbakır'daki 800 kişinin kararı ülkemiz için hayırlı olur.

Cizre'deki olaylarda Paralel yapının polisleri ve çözüm süreci karşıtları Kürtleri birbirine kırdırmak istediler. HDP'li belediye ise caddelere çukurlar açtı.

Eski bakanların yüce divan oylamasında Ak Partili 50 milletvekili darbeyi tasvip etmiştir. Aklama ve paklama kılıftır. Paralel Yapı Ak Parti milletvekilleri arasına sızmıştır. Ve oyları ile Ak Parti'nin şahsında ülkeye ihanet etmişlerdir.

Tazminattan 1923 cumhuriyetin ilanına kadar emperyalist güçler ve küresel sermaye ve bunların Türkiye'deki uzantısı baronlar (İstanbul Dukalığı) Osmanlıyı böldüler. Aynı güçler 1923'ten sonra dindar- laik, sünni- alevi, Türk- Kürt, sağcı- solcu, milliyetçi- komünist ve daha bir yığın sebeplerle Türkiye'yi bölmek istediler.

Bölücülerin siyasi görüşleri ve de ideolojileri değişiktir. Bunları birleştiren şey Türkiye'yi bölme hedefidir. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana halk bölünmüştür.

Ak Parti iktidarı inançları, kimlikleri, ideolojileri ne olursa olsun halkı birleştirmek istediği için Ak Partiye düşmandırlar. Ülkelerdeki dikta rejimler, darbelerin, iç ve dış savaşların, her türlü kaosun arkasında küresel sermaye ve onların o ülkedeki uzantıları vardır. Ve kesin bilgilere göre (tahmin değil) dünya nüfusunun yarısının (3.5 milyar) yıllık geliri 85 ailenin geliri kadardır. Dünyada 1 milyar insanın günlük geliri 1 dolardır. 85 ailenin 1 saniyedeki geliri ise 230 dolardır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.