Dönülmez yolun başındayız

A -
A +

Obama; "Ukrayna'daki savaşı biz çıkardık" itirafında bulunmuştur. Ukrayna, Gezi Olayları, Arjantin hadiseleri aynı zamanda çıkarıldı.
ABD'nin baskısı ile Suudi Arabistan petrol fiyatlarını düşürdü. Rusya 150 milyar dolar zarar etti. Suudi Arabistan ise 200 milyar dolar zarar etti. Ülkede en azından demokrasi olsaydı bu zarar olmazdı.
Yeni kralın kartonu önünde tebrikleşme utanılacak bir manzaradır. Mısır, İsrail'in ordusuz işgali altındadır. Ortadoğu'da geri kalan Arap ülkeleri ise İsrail için tehlike değildir.
İsrail ve ABD, Almanya ise münhasıran baş aktör İngiltere çözüm sürecine karşıdırlar. Kandil ve PKK ise onların emrindedir.
Tüm dünyada bu hadiseler cereyan ederken, 1923'ten sonra "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" sloganı ile Erdoğan'ın başbakanlığına kadar uyutulduk.
İnönü Cumhurbaşkanı olunca Bosna Hersek'ten bir heyet tebrik için geldi. İnönü'den maddi değil, siyasi destek istediler. İnönü ise; "Biz laikiz ne Türkiye'deki ne de Türkiye dışındaki Müslümanlarla ilgimiz yoktur" dedi.
İnönü'nün Müslümanlar aleyhine çalışmaları vardı. Mustafa Kemal'e "Bütün din adamlarını bir yerde sürgüne gönderelim ya da idam edelim" teklifinde bulunan da İnönü'den başkası değildi. Halk isyan eder diye korktular.
Cumhuriyet tarihinde komşu ülkeler ve Müslüman ülkeler ile ilk defa irtibata geçilmesi ve ilgilenilmesi emperyalist güçleri ve küresel sermayeyi elinde bulunduranları rahatsız etti.
57 İslam ülkesinden 56'sı emperyalist güçlerin vesayeti altındadır. Sadece Türkiye bağımsızdır. 1923'te ilan edilen sözde bağımsızlık rahmetli Özal'ın attığı temeller üzerine Erdoğan'ın yapmış olduğu samimi gayretler neticesinde gerçek bağımsızlığa dönüştü.
Bu şer güçler, boyundurukları altında bulunan diğer İslam Ülkeleri de Türkiye'yi taklit eder diye büyük korku içindedirler.
AK Parti iktidarına, bilhassa Erdoğan'a bu yüzden düşmandırlar. Ve Erdoğan'ı, AK Parti iktidarını paralel yapı ile yıkıp bu 56 ülkeye gözdağı vererek, "sizin de sonunuz böyle olur" mesajı vermek istediler.
Ben hava kuvvetlerinde iken pilot kurmay albay (şu anda emekli general) beni severdi. Sohbet ederdi. Sohbet esnasında önemli bir şeyi bana nakletti. ABD'li bir subay şu itirafta bulunmuş:
"Her ülke için ileriye dönük projemiz var ve netice yüzde 90 projemize uygun gerçekleşiyor. Sadece Türkiye için başarısız oluyoruz. Gizli bir kuvvet tam tersine netice çıkarıyor!.."
Evet bu gizli güç Allahü tealanın yardımıdır.
Şu anda mecliste üyesi olan muhalefet ileri gelenlerinden bazıları Türkiye üzerinde oynanan oyunu göremiyorlar. Basiretleri kapalı. Gözlerine Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı ile perde inmiş.
Ülkeyi karıştırmak, siyasi ve ekonomik istikrarı bozmak ve halkın millî iradesinin sonucu iktidara karşı olan, İsrail'i seven ve Yahudiler tarafından sevilen Gülen'in bu sevgisi nereden kaynaklanıyor! Bank Asya'ya hukukun ve ekonominin gereği yapıldı. Feryat edenlerin neden 28 Şubat'ta iflas eden 22 banka için sesleri çıkmadı. Çünkü halk zarar gördü ve faiz lobisi kazançlı çıktı.
Gülen, sahibi Yahudi olan gazetede yazdığı makalede muhalefetten destek istedi. Paralel Yapı ve muhalefet seçimle işbaşına gelen iktidara, kimin adına karşıdırlar? Elbette İsrail, ABD, Almanya ve diğerleri için.
1923'ten beri bu ülkenin başına bela olan "Vesayetten" kurtulmasına vesile olan Erdoğan ve AK Parti iktidarı, çarkların tersine dönmemesi için bütün adımları tüm engellemelere karşı atmalıdır. Dönülmez akşamın ufkundayız.
Allahü teala yardımcıları olsun ve Allahü teala, bu ülkeyi ve tüm Müslümanları iç ve dış şer güçlerden korusun. Amin...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.