İngiltere'nin Yahudileşmesi

A -
A +

Osmanlının İslamiyete hizmeti Eshab-ı kiramdan sonra gelir. Bugün Osmanlıdan ayrılanlar rahat yüzü görmediler. Bu felaketlerin sebebi Osmanlıya ihanetleridir. İsrail adına Türkiye'nin siyasi ve buna bağlı ekonomik, sosyal istikrarı bozulmak istenmektedir. İnsanlık tarihinde sürgünler, katliamlar, darbeler, feryat ve figanlar, dökülen kanlar, akan gözyaşları, sönmeyen bir ateş, durmayan fitne, entrika, fesat ve ihtilal göçler ve soykırımların hepsi İbranilerin, İsrailoğullarının, İsrail'in, İsrail lobilerinin ve Siyonizmin eseridir.

Bütün bu insanlık dışı güçler, Yahudi'nin zimmet hanelerinde kayıtlıdır. Yahudinin zulmetleri gün ışığına çıkmalıdır. Bu, Yahudi düşmanlığı değildir. Dünya barışı için zaruridir. Yahudi, İngiliz tarihinde, içtimai ve siyasi hayatına istikamet vermiştir.

Geçmişte İngilizleri kullanan Yahudi, şimdi ABD'yi kullanıyor. Ve yakında Çin'i kullanacaktır. Şimdiden ekonomik ve siyasi yatırım yapmaktadır. İngiltere Kraliçesi Victoria, Yahudi D'İsraeli'ye Lord Beacansfield unvanını verdi. Bu kişi Primelbund isimli mason locasını kurdu.
ABD Başkanı Franklin'in, Yahudilerin ABD için tehlikeli olduğuna dair beyanatı vardır. D'İsraeli devri Yahudilerin altın çağı olmuştur.

Londra'nın doğusu Yahudi mahallelerinden oluşmaktadır. D'İsraeli İngilizlere şirin görünmek için Yahudi dinini (Museviliği) zahiren terk etmiştir.

Yahudi dönmelerinin müşterek prensibi şudur:
"Bir Yahudi, dönme dahi olsa, yine Yahudi kalır. Zira damarlarında akan kan esas olduğuna göre, bu prensibe daima sadık kalınır."

Yahudilerin İngiltere'deki hakimiyetine karşı çıkan Gladistan 1880 seçimlerinde D'İsraeli mağlup etti. İngiltere Kraliçesi istemeye istemeye D'İsraeli'den ayrıldı. İngiliz hükümeti Yahudilerin eline geçtiği için halk tepki göstermişti. Kraliçe Victoria hamile idi. Doğumunu İtalya'da yapacaktı. Londra'nın Hahambaşı Doktor Herman Adler, acele ve telaş ile başvekili ziyaret etmek istedi.

İngiltere'de yazılı anayasa yoktur. Örf, âdet ve teamüller, içtihatlar ve asırlar öncesi anlaşmalar vardır. Hahambaşı şayet Kraliçe İtalya'da doğum yaparsa, doğan çocuk İngiltere kral ve kraliçesi olamaz dedi. Durumu incelediler ve alelacele Kraliçe Victoria İtalya'dan Londra'ya döndü...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.