Seçim sonrası senaryoları...

A -
A +

Muhalefet iktidar olamayacağını biliyor. Hedef HDP'nin meclise girerek AK Parti milletvekili sayısını azaltarak yeni anayasa ve başkanlık sistemini önlemeye çalışmaktır. 17 Aralık öncesi HDP ve Eşbaşkan Selahattin Demirtaş paralel yapı için son derece ağır tenkitlerde bulunmuş idi. Ancak 17 Aralık'tan sonra ABD'nin isteği doğrultusunda bu ikisi son derece dost oldular. İpler malum yerde olmak üzere.

Kılıçdaroğlu "4 sene iktidarı verin, Türkiye'yi uçurayım" diyor. Evet zirveden uçuruma uçurmaya adaydır!.. Geçmişte BAĞ-KUR ve SSK kurumunu iflas ettirdi...

İsrail, ABD, İngiltere ve Almanya muhalefetteki bütün partileri aynı safta AK Parti iktidarına karşı cephe aldırmıştır. Geçmişte birbirini katledenler şimdi omuz omuzadır.

AK Parti iktidar olmazsa iki ihtimal vardır. Koalisyon olur ve İstanbul Dukalığı, TÜSİAD, faiz lobisi, vesayet rejimi taraftarlarına gün doğar. MHP ile HDP'nin aynı kabinede yer alması MHP seçmenini bu partiden kaçırır. Koalisyon kurulamazsa yeniden seçime gidilir ve böylece ekonomi krize girer. İşte İsrail, ABD, İngiltere ve Almanya'nın hedefi budur.

Kaybeden AK Parti değil halk olur. Ve eski günleri arar hâle geliriz. Şükretmeyenin elinden nimetler alınır.

AK Parti yalnız muhalefetin değil küresel güçlerin de saldırısı altındadır. Allahü teala şer güçlerin şerlerinden korusun. (Amin) "Kandil" İsrail, ABD, İngiltere ve Almanya karesi içindedir. Bunların vesayeti altındadır. Bu karenin dışına çıkamaz. Çıktıkları an bu ülkeler Kandil'in mumunu söndürürler!..

Dağdaki PKK Kandil'in vesayeti altındadır. HDP ise Kandil ve PKK'nın vesayeti altındadır. Dahası bunların siyasi görüntüsüdür.

Dış ve iç güçler "Öcalan"ı devre dışı bırakmaya çalışmaktadır. Çünkü Öcalan, silahların bırakılmasını istemekte ve bölünmeye karşıdır. Kürtlerin bir kısmı Kürt kavmiyetçisidir. İnsanların kendi ırkını, milletini, kabilesini, aşiretini sevmesi en tabii hakkıdır. Ancak İslamiyetin yasak ettiği ırkçılık ve kavmiyetçiliktir.

Kabir suallerinde "hangi millettensin?" sorusuna Türk ya da Kürt diyen azap görebilir. Sorunun cevabı; "Millet-i İslam"dır.

İster Türk, ister Arap ya da Kürt kavmiyetçiliğini İslamiyetin üzerinde tutanın sonu felaket olur. Osmanlının Tanzimat felaketinden bu yana dış güçler ve bunların o ülkedeki uşakları "ÜMMET" şuurunu yıktılar. Böylece Müslümanlar dağıldılar ve dış ve iç güçler İslam ülkelerini istedikleri gibi sömürdüler...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.