Seçimlerden sonra Türkiye

A -
A +
7 Haziran seçimlerinden sonra yaşananlarla birlikte Cumhurbaşkanı halk nezdinde en az bir kademe yükselmiştir. Ama muhalefet halkın nazarında alçalmıştır. Erdoğan bu ülkenin evladıdır. Ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ülkemize en büyük hizmetleri yapan kişidir. Peki o zaman muhalefetin bu Erdoğan düşmanlığı nereden gelmektedir?
Siyonizm ve emperyalist güçler Ona düşman olduğu için gerek Türkiye içinde gerekse Türkiye dışındaki medyaları ile muhalefetin beynini yıkadılar. (İstisnalar hariç) muhalefet, Siyonizmin "Truva atı" durumuna düşmüştür.
Bana göre, bazı muhalefet liderleri kendi partilerindeki en liyakatli kişiler değildirler. Ama ezelde ilahi taksimatta bu verilmiş Erdoğan'a da cumhurbaşkanlığı verilmiştir. Ona verileni beğenmemek gayretullaha dokunur.
Muhalefet liderleri Mısır'daki zalim iktidarı neden kınamamıştır? Çünkü kınamaya izin verilmedi. AK Parti düşmanlığı ve bu savaşta omuz omuza olduğu İsrail, ABD ve diğerleri asla tenkit edilemez. Mısır ekonomisinin yarısı Mısır ordusuna ait şirketlerdedir. Diğer yarısı da kendisine destek olanlarındır.
Mısır'ın zalim müftüsü yüzlerce hatta binlerce kişinin ölümüne sebep olmuş, Mısır halkına ateş açılması için fetva vermiştir. Dünyası için ahiretini satmıştır. Hıristiyan Batı çifte standartlıdır yani münafıktır. Demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğünü savunur görünür. Ancak gerçekte İslam ülkelerinde zalim liderlerle bu değerleri önleyen Batı'dır. İslam ülkelerini sömürmek zalim diktatörlerle olur. Bunun için bu diktatörleri ülkenin başına getirir ve onlara hep arka çıkarlar. Aksi halde İslam ülkelerinde demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğü olursa sömürü sona erer.
57 İslam ülkesi içinde sadece Türkiye bağımsız idi. Gerek içte gerekse dıştaki şer güçler bunu sona erdirdi. Yakında Türkiye'nin dış politikası da ekonomisi de Mısır örneğinde olduğu gibi İsrail ve ABD'nin kontrolüne girebilir!..
Orta Doğu'daki savaşların nihai hedefi Türkiye'yi kuşatmaktır. Bazı yasal partiler ve yasa dışı örgütler başta İsrail ve ABD olmak üzere dış güçlerle örtülü ittifak içindedir. Ve bu ittifak birtakım lobilerce yapılmaktadır. Şer güçler Türkiye'yi hükümetsiz bırakmıştır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.