Önemli gelişmeler yaşanıyor

A -
A +

1000 yıl birlikte kardeşçe yaşayan Türk ve Kürt halkı arasına nifak sokmak dış güçlerin hedefidir. 2011 Temmuz'unda yaptığı bir konuşmasında ABD Genelkurmay Başkanı Mullen; "Büyük Orta Doğu projesinde yer alan Afganistan, Irak, Libya, Suriye, Pakistan'ı kaybettik. Tek çıkar yol ABD-İsrail-Türkiye ittifakıdır. Dolayısıyla elimizde bir tek Türkiye kaldı" demiş idi.
Erdoğan İsrail Filistin'de soykırım yaptığı için ABD'nin bu projesine uymadı. Bu yüzden ABD ve İsrail, AK Parti'yi iktidardan düşürmek, bunu da muhalefet ile gerçekleştirmek peşindedir. ABD'nin 40 yıl önceki belgelerinde: Kissinger'e göre İsrail'in (1973) nükleer silahı vardı.
Birleşmiş Milletler Siyonizmin kuklasıdır. İkinci Dünya Savaşında ABD Başkanlığı yapan Franklin D. Roosevelt Yahudi asıllı idi. 27 danışmanının hepsi Yahudi olan Roosevelt, Birleşmiş Milletlerin Siyonizm için kurulmasına vesile olmuştur.

Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, İsrail ajanı idi. Ve Afrika'daki yetim çocukların misyonerlerce kaçırılmasına yardım etti. ABD'yi İsrail (Yahudi) lobisi yönlendirmektedir. Prof. Dr. Mahir Kaynak'a göre "Terörün arkasında ABD ve İsrail vardır. Birlik ve beraberliğimizi ABD, İsrail, İngiltere, Almanya vs. bozmaktadır..."

Mehmet Şevket Eygi'nin yazdığı gibi: "Madımak Oteli müze oldu. Ama Başbağlar köyü garip kaldı. Camiden çıkarken katledilen Müslümanların katilleri Ermenice konuşuyordu."
Türkiye aleyhine oynanan büyük bir oyunun içindedir. PKK'nın kasası İsviçre'dir. İsrail Filistin'de ve Orta Doğu'da İslam izlerini siliyor. IŞİD, PYD ve Esad İsrail'in emrindedir.
Osmanlının son yıllarında bazı entelektüellerin başlattığı Kürt kavmiyetçiliği Kürtler arasında yankı bulmamış idi. Dış güçler ve içerdeki ajanları ülkemizi bu hale getirdiler. İsrail'in hedefi Filistinsiz Filistin'dir. Filistin meselesi halledilmedikçe Orta Doğu'da barış olmaz. İsrail'in stratejisi savaşa dayanır.

Ekonomik değerlendirme kuruluşları Siyonizmin kuklasıdır. 2011'de Güneydoğu'da başlatılan "Kürtçe ezan"a yöre halkı itibar etmedi. Kürtçe ezan hem bid'at hem de tek parti (CHP)nin özentisidir. PKK paralel devlet kurmak için isim değiştirerek KCK olmuştur.
Gerek muhalefet gerekse HDP'ye oy verenler büyük bir gaflette bulunmuşlardır...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.