Post modern işgal

A -
A +
Geçmişte emperyalist güçler bir ülkeyi işgal ederlerdi. Sömürü çarkının devamı için o ülkede işgal ordusu bulunurdu. Şimdi emperyalist güçler strateji değiştirdiler. Vakıf, dernek ve istihbarat teşkilatları para karşılığı o ülkenin ekonomisini tahrip ediyorlar. Türkiye'de bu işi başta PKK olmak üzere çeşitli terör teşkilatları ile hallediyorlar.
2013 yılı hesaplarına göre 30 yıl içinde terör teşkilatlarının ülkeye verdiği zarar 350 milyar dolardır. Ayrıca 40 bin kişi bu terör sebebiyle ölmüştür. Ana ve babalar evlatlarını, kadınlar eşlerini ve çocuklar babalarını kaybetmiştir.
Bu katliamı yapanlar (çok azı hariç) İslamiyete düşman, kalblerinde toz zerresi kadar iman ve Allah korkusu olmayan kişilerdir. Ölüm sonrası elbette bu insanlara yaptıklarının hesabı sorulacak ve son derece ağır azap göreceklerdir.
Türkiye'nin terör sebebiyle görünen zararı 350 milyar dolar ama dolaylı kaybı 1 trilyon dolardır. Oysa bu para ile Türkiye yeniden inşa edilir, çok büyük hizmet ve yatırımlar yapılırdı. Hatta işsizlik sıfırlanırdı. Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban'ın değerlendirmesine göre. 350 milyar dolar ile 87 tane Atatürk Barajı, 117 tane Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı, 16 Sinop Nükleer Santrali, 100 Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul'a yapılmakta olan havaalanı gibi 35 havaalanı, 70 Marmaray, 52.500 tane 24 derslikli okul, 8 Kanal-İstanbul, 11 Güney Doğu Anadolu Projesi (GAP) 3010 adet 400 yataklı tam teşekküllü eğitim hastanesi...
Terörist örgütler, ister Kürt ister Alevi ya da Sünni olsun emperyalist güçlere hizmet ediyorlar. Türkiye'yi karıştıranlar yurt dışındadır. "Demokrasi için Ulusal Bağış Örgütü" ve 60 yıldır ülkeleri karıştıran Gene Sharp" Gezi olayları ve diğerlerinde aktif rol almıştır. Melun Gene Sharp'ın 198 adet pasif direniş yöntemi vardır.
Ülkelerdeki darbe ve karışıklıkların beyni dünyaca ünlü milyarder Soros'tur. Soros vakfının şubesi Türkiye'de vardır. Birçok iş adamına yardım ettiği Soros'un itirafıdır. 3 Ekim 2011 tarihli Star gazetesinde yer alan habere göre; Almanya'daki 189 vakıf ve dernek PKK'ya yılda 300 milyon Euro aktarmaktadır. HDP'li ve CHP'li belediyeler Alman vakıflarından para alıp, PKK'ya aktarıyorlar. Alman bankaları yalnız PKK'yı değil DHKP-C yi de destekliyorlar.
CHP milletvekilleri içinde DHKP-C ve Esad sempatizanları vardır. Gezi olaylarında protestoculara 200'er TL nakdi para dağıtılmıştır. Allahü teala korusun. Varsayalım Türkiye bir devlet tarafından işgal edilmiş olsa idi, 40 bin kişiyi katledemezdi ve 400 milyar dolar zarar veremezdi. Çekinirdi. Tepkilerden korkardı. İşgale ne hacet Türkiye'deki terör teşkilatları onlar adına onların yapamayacağı zayiatı yapıyorlar.
Terör teşkilatlarına destek verenler de dolaylı olarak suçludur. Ve mahşerde bu yaptıklarının karşılığını mutlaka bulacaklardır. Terör teşkilatlarının en büyük silahı bugünlerde sosyal medyadır. Yalan ve iftira başta gelen malzemeleridir. Bütün bu felaketlerin baş sorumlusu CHP'dir. 1000 yıllık Türk-İslam medeniyetini yıkan odur.
Türkiye'deki bazı anayasal kuruluşlar, mesleki ve sivil toplum kuruluşları post modern işgalin bir parçasıdır. Yahudi çok kurnazdır. Vasıta kullanır. Ve bu kuruluşlar Erdoğan, AK Parti iktidarı ile mücadele ettiklerini zannetmektedirler. Siyonizm istedi diye Erdoğan şahsında Türkiye'yi, Türkiye'nin şahsında İslam Dünyasını yıkmak isterler. Netice budur. Niyetleri önemli değildir. Cehennem iyi niyetlilerle doludur.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.