Çözüm süreci

A -
A +
Yıllar önce "Çözüm süreci" başlıklı bir yazımda; çözüm sürecini emperyalist güçlerin istemediği ve bu şer güçlerin emrindeki  Kandil'in her çareye başvurarak bu süreci baltalayacağını Ve PKK'nın Kandil'in emrinde olduğunu ve HDP'nin ise PKK'nın siyasi görüntüsü olduğunu belirtmiştim... Netice olarak da bu işin engelleneceğini ve İnşallah yanılanın ben olmak istediğimi söylemiştim.
Çözüm süreci Erdoğan'ın ve AK Parti'nin olmazsa olmazı yani bir numaralı hedefi idi. Ama bu konuda HDP çifte standartlı davrandı. Kamuoyuna demokratik gözükürken çözüm sürecini es geçmesi, Güneydoğu'da kendinden olmayanlara karşı hayat hakkı tanımaması gibi bir tutum içinde idi.
PKK 30 yıl içinde 40 bin insanımızın ölümüne sebeb oldu. Bölgenin refahı için yapılan barajlar başta olmak üzere tesislere ve şantiyelere saldırmakta okulları, Kur'an-ı kerim kurslarını yakmakta camileri de tahrip etmektedir. En önemlisi de Allahü tealanın yücelerden yüce kitabı olan Kur'an-ı kerimi çok sayıda saldırılarında yaktığı belgelerle sabittir. Doğmamış anne karnındaki bebekler yetim bırakılıyor...
Peki, benim sevgili Kürt kardeşim, PKK'nın bu yaptığını tasvip ediyor musun? Unutma küfre rıza küfürdür. Zulme rıza da zulümdür. Ve onlara niye demiyorsun; bu katliamları ve tahribatları benim adıma yapıyorsun ama ben bunları tasvip etmiyorum. Ve sana böyle bir yetki vermedim... Neden diyemiyorsun. Allah korkusu her şeyin üstünde olması lazım değil mi? Geçmişte bir kavim toptan yok edildi. O esnada yarısından fazlası gece ibadetinde idi. Ama ahlaksızlıklara seslerini çıkarmadıkları için onlar da helak oldu.
Felaketler iyi ve kötü ayırmaz. İlahi gazap herkesin üzerine tecelli eder. Bin yıldır Türk'ü ve Kürt'ü bir arada tutan bağ İslamiyet idi. Siyonizm ve Almanya adına malum basın Türkiye DAEŞ'e yardım ediyor algısı üretti. Böylece İslam bağını koparmak istemektedir.
1923'ten AK Parti iktidarına kadar Kürtlerin hakları verilmiyordu. AK Parti iktidarı Kürtlere haklarını verdi. Kürtlerin ne Türklerden ne Çerkeslerden ne de Arnavut ve diğerlerinden hiçbir farkları yoktu. Nüfus ölçü alındığında AK Parti iktidarı en fazla yardımı bu bölge insanına yaptı. Oysa dindar Kürtler vefa şöyle dursun AK Parti iktidarını sırtından hançerledi!..
Haziran ayından sonra teröristler kudurdular. Bu kudurmalarının başlıca iki hedefi vardır. Bir tanesi erken seçimin yapılmasını önlemek. Diğeri AK Parti'yi CHP ile koalisyon yapmaya zorlamaktır...
Bana göre; AK Parti'nin kurucusu Erdoğan'a yüzlerce defa "Baş hırsız" iftirasını yapan bir CHP ile koalisyon AK Parti'yi bitirir. Özal sonrası Mesut Yılmaz'lı ANAP'a döner.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.