Son günlerde yaşananlar

A -
A +
Suruç katliamı çok bilinmeyenli bir denklemdir. Ve üzerinde düşünülmesi gereken bir çok soru vardır... Solcu gençleri davet eden HDP bunları neden karşılamamıştır? Bu gençlerin arasında neden HDP'li yoktu? HDP'li belediye neden aramaya mani olmuştur? Mobeseler neden çalıştırılmamıştır?
Suçlu henüz bilinmezken Demirtaş'ın önünde "Katil Erdoğan" diye bağırılmasında amaç ne idi? Bombacının kimliği neden HDP binasında çıkmıştır? Birkaç gün önce Demirtaş'ın ''DAEŞ'e karşı halkımız kendini savunacak. Silahlanın'' çağrısının amacı ne idi?
''Merkez  Medya'' ve malum yapı yalan söylüyor. Ülke aleyhine yayın yapıyor. Türkiye'nin DAEŞ'e yapdım yaptığı iftirası yalanın ötesinde ihanettir. Türkiye çoğu yabancı 16 bin kişinin Suriye'ye geçişini önledi. Ve çoğu yabancı 1000 kişiyi tutukladı.
DAEŞ'e silahı Esad, İsrail, ABD, Almanya ve İran vermektedir. DAEŞ İsrail'e, İran'a ve Şiilere dokunmuyor. Katlettikleri hep Sünni Türkmen, Arap ve Çerkes'tir.
DAEŞ'i 2 Yahudi 2001 yılında kurmuştur. HDP seçim öncesi ''dağdakileri AK Parti değil ben indiririm'' demiş idi. Ve ''çözüm sürecini AK Parti değil ben çözerim'' diyerek oy toplamış idi. Şimdi ise topu Kandil'e atmıştır. Kandil'dekiler Müslüman olmayan ya da İslamiyetten kopmuş sözde Kürtler, Ermeniler, Zerdüştler ve dünyanın muhtelif ülkelerinden gelmiş teröristlerden oluşmaktadır.
HDP, PKK'nın siyasi görüntüsüdür. PKK ise Kandil'in askerî gücüdür. Kandil ise başta İsrail, ABD, Almanya, İran, Suriye ve diğerlerinin emrindedir. PKK ve Kandil asla ve asla Kürtleri temsil etmiyor. Sadece Kürtleri kullanıyor. Ve onlar üzerinden rant sağlamaya çalışıyor.
Kürdistan ''Nil'den Fırat'a Büyük İsrail''in ara hedefidir. Gaybı elbette Allahü teala bilir. Kürdistan kurulursa İsrail'in tank ve füzeleri altında Filistinlilerden beter olacaklardır. (Allahü teala korusun) Silah ile barış olmaz. Barışı siyasiler yapar.
2013 Nisan'ında PKK silah bırakacaktı. Demirtaş'ın ABD ziyareti ile bu geciktirildi. DAEŞ belası ile PKK bu güçlerce meşrulaştırılmak istendi. Müslüman Türkler asırlarca İslamiyete hizmetle şereflendi. Arnold Toynbee'ye göre Batı, Türklerin düşmanıdır. Selçuklu ve Osmanlı olmasaydı, Anadolu, Kuzey Afrika ve Ortadoğu Hıristiyan olacaktı. Türkler bunu önledi.
Türkler bu uğurda canlarını ve her türlü imkanlarını feda etmeseydi, İslamiyet Hicaz'da bir kabile dini olacaktı. Ve Batı medeniyetini tehdit etmeyecekti...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.