Çözüm sürecini istemeyenler

A -
A +
Bütün bu terör teşkilatlarının temeli CHP'nin 1923-50 iktidarında gençliğin dinden uzaklaştırılmasına dayanır. Bu dönemde 1000 yıllık Türk- İslam medeniyeti yıkıldı. Türk halkı, Hıristiyan yapılmak istendi. Ancak Allahü teala bu milleti korudu. Şu anda terör kuruluşlarının da şerrinden inşallah koruyacağına inanıyorum. Umutsuz olmayın.
Demirtaş, "HDP'nin PKK ile organik bağı yok" diyor. HDP siyaseti oyalama ve yalan temeli üzerine kurulmuştur. Çözüm süreci devam edecektir. Ama HDP ile değil, Kürtlerin gerçek temsilcileri ile. HDP Kürtleri asla ve asla temsil etmiyor. PKK'yı temsil ediyor. HDP'li bir milletvekili "Sırtımızı PKK ve PYD'ye dayıyoruz" diyor. Başka bir HDP'li milletvekili "PKK Türkiye ve Orta Doğu'yu gül bahçesi yapmak istiyor" diyor!.. Bu nasıl gül bahçesi ki, son 30 yıl içinde 40 bin kişiyi öldürdü.
Şahıslara ve kamuya ait binlerce tesis yakıldı ve yıkıldı. Allahü teala sonsuz rahmet ve merhamet sahibidir. Affedicidir. Af kapısı devamlı açıktır. Ama kul hakkını affetmez. Mağdur olan zulüm gören, katledilen affetmedikçe, Allahü teala affetmez.
Mahşerde zulüm yapanlar kendilerini bu yola sevk eden liderlerinin saçını sakalını yolacaklardır. Rabbimizin nazarında: "Bir insanın katli bütün insanlığın katli gibidir. Kurtuluşu ise bütün insanlığın kurtuluşu gibidir."
Silvan Barajına askerî maksatlı diye karşı çıkıyorlar. 32 senem silahlı kuvvetlerde geçti. Harekât subayı idim. Baraj ile askerî strateji arasında bağ yoktur. Silvan Barajı bitince 300 bin kişiye iş imkânı sağlanacaktır. Ve 240 bin hektar arazi sulu tarıma geçecektir. Böylece PKK dağa adam bulamayacaktır.
PKK ve DAEŞ'e yapılan operasyonu 26 ilde yüzde 80'lik bir Türkiye tasvip etmektedir. 7 Haziran'dan operasyona kadar Kandil'in emri ile PKK 300'e yakın terör faaliyeti yapmıştır. Yetim ve dul kalanların, tır ve kamyonları yakılanların hesabı HDP'den sorulacaktır. Mahşer günü her helalin hesabı her haramın azabı vardır. Zulme rıza zulümdür. Küfre rıza küfürdür.
Göktürkçe yazılmış olan "Orhun Kitabeleri"nde geçen ve bugünkü Anadolu Türkçesinde bulunmayan 312 kelime Kürtçede bulunmaktadır. Kaynak eser Die Hunnen (Hunlar) yazar Prof. Dr. De Groot.
Hıristiyan Batı bilhassa İsrail, İran, Almanya ve en azgını olan İngiltere 100 yıldır Türklerle Kürtleri ayırmak için her çareye başvurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan barış süreci ile bu oyunu bozdu. İşte bunların ve de Demirtaş'ın Erdoğan düşmanlığının temeli budur.
HDP'li bir milletvekilinin "PKK son derece güçlüdür. Sizi tükürüğü ile boğar" sözü HDP'nin tavrını açıklamaktadır. HDP asla ve asla Türkiye partisi değildir. Kandil'in partisidir ve milletvekili listesini Kandil hazırlamıştır. Barış silah ile olmaz. Siyaset ile olur.
Hitler'i iktidar yapan Almanya aleyhindeki Versay Antlaşmasıdır. İkinci Dünya Savaşının tohumu Birinci Dünya Savaşı sonunda atılmıştır. Demirtaş doğruları söylemiyor. "Suruç katliamını Erdoğan yaptırdı" diyor. "HDP'yi kapatma hazırlığı yapılıyor" diyor. Bunlar doğru sözler değildir. HDP'nin en büyük destekçisi CHP içindeki bir gruptur.
PKK eninde sonunda yok olacaktır. Kürtlerin demokratik haklarını önlemektedir. Kendisinden olmayana ticaret hakkı bile tanımıyor. Halkın refahına ait her şeyi yakıp yıkıyor. Oysa dindar Kürtler barış sürecini istiyor. PKK içindeki ateist, Zerdüşt, Ermeni kökenli olanlar İranlı Şii ve dünyanın birçok yerinden gelen teröristler istemiyorlar. PKK'lı teröristler gündüz şehirde herkes gibi görünür gece dağda eylem yaparlar.
Mayıs 2013'te silahların bırakılması için söz verilmiş idi. Dış ülkeler HDP'nin kulağına bir şeyler fısıldadılar. Bu söz 2.5 sene yapılmadı. Kürtler inançlıdır. Dürüsttür. Zulmü tasvip etmez. Kalbinde iman ve Allah korkusu vardır. PKK'nın emrine girmez. PKK ve Kandil zaten Kürtlerin değil emperyalist güçlerin temsilcisi ve taşeronudur.
10 Ocak 2015'ten 1 Ağustos 2015'e kadar 7 ay içinde PKK 1267 terör hadisesi yapmıştır. İnkârı mümkün olmayan bir gerçek Kürt asıllı insanlara PKK kadar 1000 yıl içinde bu derece zulüm ve zarar veren olmamıştır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.