Vizyondaki Film: "Arz-ı Mev'ud"

A -
A +
Yapımcı: İsrail, Yönetmen; ABD, Başaktör: İran, Yan roller; IŞİD (DEAŞ), PKK, PYD.
ABD Ortadoğu'da İran'ın yolunu açıyor. İran da "Nil'den Fırat'a Büyük İsrail" hedefinin yolunu açıyor. PKK'nın arkasında İsrail, ABD, Almanya ve İran vardır. IŞİD (DEAŞ), PKK ve PYD İslamiyet'i yıkmak ve Sünnileri katletmekle görevlidirler.

7 Haziran seçimlerinden önce Demirtaş; "AK Parti çözüm sürecini halledemez, silah bıraktıramaz bunu HDP yapar" dedi. Kürt asıllı vatandaşlar bu yalana inandı oy verdiler. Seçimlerden sonra; "bu işi Kandil yapar" dedi. Kandil ise devre dışı bıraktığı ve aslında nefret ettiği Öcalan'ın tutukluluğu bahanesini ileri sürerek "Öcalan serbest kalmadıkça silah bırakılmaz" dedi.  Ve Kandil her gün tır, çekici ve çeşitli iş makinalarını yaktırıyor.

İsrail, ABD, Almanya, İran aslında Türkiye'ye resmi olarak ilan edilmemiş bir savaş açmışlardır. Hedefleri Türkiye'yi bölmek ve Yunanistan gibi krize sürüklemektir. Bu da yasadışı ve yasal kuruluşlar taşeron olarak kullanılarak yapılmaktadır.

Batılı yetkililerin beyanatları yalandır. 200 bin Yunanlı Yunanistan'ı terk etmiştir. Yunan halkının kriz öncesindeki refahına kavuşması tahminen en az 10 yıl mümkün değildir.

''İsrail'in işgalindeki Mısır'ın zalim ve katil lideri, Mursi'yi idam ederse tüm bölgeyi sarsacak bir deprem meydana getirir." (Eski bakanlardan Yahya Hamid.) 

Mısır'ın katil ordusu bayram namazından çıkan Müslümanlara ateş açacak kadar zalimdir.
Görüldüğü üzere İsrail kendi hedefleri doğrultusunda gerekli gördüğü tüm Müslüman devletleri karıştırmaktadır.

İran Viyana Antlaşması ile; "İran hiçbir şart altında nükleer silah geliştirmeyeceğini" yazılı olarak kabul etti. Bu İsrail'in zaferi ve İran'ın hezimetidir.

ABD'nin Ortadoğu politikası pasif ve masrafsızdır çünkü bu işi taşeronlarla yürütmektedir.
DEAŞ, DAİŞ ya da IŞİD El-Kaide'nin Şii milislerinin gönüllü ya da paralı yalancı teröristlerinden oluşan acımasız terör teşkilatıdır.

Suudi Arabistan'ın eski istihbarat şefi Prens Bender'e göre; "Anlaşmanın ardından Araplar mevcut ABD yönetiminden uzaklaşacaktır."

İran bu anlaşma ile Türkiye'ye rakip de olabilir, fırsat da olabilir. Türkiye'ye gelen teröristlerin menşeine baktığımızda İran'dan gelenler 6'ncı sırada. Bu asla göz ardı edilmemelidir.

Allahü teala muhafaza buyursun, eğer Güneydoğu ve Doğu Anadolu karışırsa, asimile derdi olmayan İslamiyet'ten uzaklaşmış Kürtlerin ahiret gibi bir dertleri olmadığından Ermenilere ve Yahudilere hizmet etmek onlar için zor olmayacaktır.

Ancak bundan en çok zarar görecek olanlar yine Sünni Kürtler olacaktır. Çünkü İran'ın başını çektiği batıl mezhepler, Ehl-i Sünneti en büyük düşmanları olarak görmektedirler.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.