Erken seçime doğru

A -
A +
Türkiye kritik günlerden geçiyor. Bazı muhalefet partileri gaflet içindedir. Bütün hedefleri ise AK Partiyi çökertmek, kendi oylarını da birkaç puan yükseltmektir. Bunun hesabını seçmen sormasa bile mahşerde sorulur. O gün her helalin hesabı her haramın da azabı vardır.
Dünyada demokrasi ile idare edilen ülkeler içinde; en sorumsuz muhalefet Türkiye'deki muhalefettir. Bu millet tekin değildir. Asırlarca İslamiyete hizmet ettiği gibi Müslümanlara da hizmetkâr olmuştur. Vaktiyle Ermeniler ihanet etmeselerdi, bugün 4 milyon Ermeni huzur ve refah içinde olacaklardı. Rumlar ihanet etmemiş olsaydı, Türkiye'nin en zengin tabakası olarak en az 7 milyon Rum huzur içinde yaşayacaktı.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun Batı illerinden ne farkı vardır. Batı basını Türkiye'deki yandaşları ile iktidarı diktatör ve PKK'yı demokrasi yandaşı olarak göstermektedir. Ateist, Marksist, İslam düşmanı, dış güçlerin taşeronu olan PKK, Kürtlere ancak felaket getirir.
Geçmişte "Ülkücüler" Türk-İslam sentezi uğruna şehit oldular, yaralandılar. İşkence gördüler ve yıllarını hapiste geçirdiler. Hepsinden Allahü teala ve Sevgili ve Şerefli Peygamber Efendimiz (Sallallahü aleyhi ve sellem) razı olsun.
Şu anda çok azı hariç Türk-İslam sentezini unuttular ve Kemalist oldular. Kurulan seçim hükümetinde HDP'li bakanlar da görev almıştır. Ancak HDP'lilerin bakan olmasının yolunu açan MHP'dir. Gerek seçmene gerekse kamuoyuna bunun izahı zordur. Fanatik MHP'liler hariç ikna olmayacaklardır.
PKK köşeye sıkışmıştır. Yakıp yıkarak darbe yapacağını sanan Gezi Olaylarındaki provokatör ve destek veren çapulcuları yardıma çağırmıştır. PKK çağrısında: "Biz daha demokratik bir Türkiye istiyoruz. Tam şimdi Gezi ruhunun ayağa kalkma zamanıdır. Direnişimizde Gezi ruhu bizimle olsun. Ancak bu çağrı, medya sahipleri, iş adamları, yazar ve sanatkârlar arasında rağbet görmemiştir.
Ağrı Valisinin açıklamasına göre: 40'a yakın genç kızımız dağa kaçırılarak iğfal edilmiştir. "Siz bu halde ailelerinize dönemezsiniz" denilerek bu masum kızlara iğrenç tecavüzlerine devam ediyorlar. PKK'ya destek verenler de bu çirkin suçun ortağıdır.
Erken seçim tarihi açıklanmıştır. Doğan medyası, Cumhuriyet gazetesi ve Okyanus medya Demirtaş'ı allayıp pullayıp şirin göstermeye tekrar başlamışlardır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.