Kirli oyunlar oynanıyor

A -
A +
Şu anda dünyada en zalim kuruluş Birleşmiş Milletlerdir. Dünya 5 ülkenin ve bu 5 ülke de Siyonizmin vesayeti altındadır. Bu teşkilat çifte standartlıdır. Yani münafıktır. Yıllar önce Grady Hıristiyan Batı'nın komada hatta bitkisel hayatta olduğu teşhisi son derece doğrudur.
Ege ve Akdeniz'de boğulan mültecilerden ziyade boğulan insanlıktır. Dünyanın 1 yıllık gelirinin yüzde 49'u yani yarısı 84 aileye aittir. Bu ailelerin çoğu Yahudi asıllıdır. Dünyadaki bütün savaşlar kaoslar, karışıklıklar bu sömürünün devamı içindir. Şu anda dünyanın çok yerinde zalimler vardır ama bunların en azgını İsrail ve PKK'dır. Bu azgınlıklarının sebebi ise; İsrail'in geleceğinden umudu yok. Çünkü gelecekte İsrail yok olmaya mahkûmdur. Bunun endişesi ile İsrail devlet terörü hatta soykırım yapmaktadır. PKK'ya gelince; bu zalimler Kürtlerin değil, emperyalist güçlerin ve küresel sermayenin taşeronu hatta uşağıdır. Postmodern haçlı sürüsüdür.
Kandil ve onun emrindeki PKK ayaklanma ilan edince Kürtlerin ayaklanacağını zan ettiler. Ve hüsrana uğradılar. 150 aşiret reisi devletin yanında olduğunu ve PKK'nın silah bırakmasını istedi. Doğu ve Güneydoğu'da halkın yüzde 90'ı Türkiye genelinde ise yüzde 70'i çözüm sürecini istemektedir.
Sokağa çıkanlar 14-17 yaş arası para ile tutulmuş ve uyuşturucu bağımlısı ve HDP'li belediye mensupları, HDP il ve ilçe teşkilatları yetkililerinden bazılarıdır. PKK'nın zulmünü artırması tıpkı İsrail gibi gelecekten umudu olmadığı içindir. Hain emellerini gerçekleştiremeyeceğini biliyor. Kürtlerden intikam alıyor. Onları elektriksiz, doğalgazsız ve ve cep telefonlarını kullanamaz hale getiriyor. Esnaf kan ağlıyor. Okulları, camileri, Kur'an-ı Kerim kurslarını yakıyor. Hastanelerde doktor ve sağlık personeli okullardan öğretmenler boşalıyor.
CHP, MHP ve HDP 1 Kasım seçiminden korkuyor. Seçimi önlemek ya da seçim güvenliğini bozmak için CHP ve MHP HDP'ye bilmeden yardımcı oluyor. Siyonizm gerek yasal gerekse yasadışı muhalefeti kullanarak Erdoğan ve Ak Partiden intikam alıyor.
Şu durumlarda akıl devre dışıdır:
-Nefret
-Öfke
-Şehvet
-Makam hırsı
-Seven bir kadının kıskançlık krizi
Muhalefetin de şimdilerde aklı devre dışıdır.
Seçmen oyunu kullanırken ya cebine (gelirine) ya da algılara bakar. Muhalefet ekonomiyi kaosa sürüklemek ve çeşitli algı operasyonlarıyla Ak Partiyi yıpratmak istemektedir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.