PKK Kürtleri temsil etmiyor!..

A -
A +
Türkler ve Kürtlerin İslamiyet başta olmak üzere çok sayıda ortak değerleri vardır. 2 milyona yakın ailede Türk-Kürt evliliği bulunmaktadır. PKK küresel ve emperyalist güçlerin emrindedir. Ve onlara hizmet etmektedir. Esefle ifade etmek gerekirse Hıristiyan Batı ülkemizde bir "şark meselesi" oluşturmuştur.
Türkiye'nin birçok meselesi gibi bu da çok faktörlü olmakla birlikte karşımıza getirilmiştir. Devletimizin ve milletimizin iç ve dış düşmanları bu konuyu istismar ederek çok vahim boyutlara ulaştırmak için ne mümkünse yapmaktadırlar.
Çeşitli renkteki emperyalist güçler ve onların piyonu olan bir kısım medya, Boğaziçi dükalığı, gayri milli sözde aydınlar ve bölücüler, her fırsatta yakıp yıkan provokatörler, Şark meselesine temel olan bütün menfi durumları bilmekte ve olanca güçleri ile aleyhimize kullanmaktadır.
Elbette devletimiz bütün bu gelişmelerden haberdardır. Gerekli tedbirleri almaktadır. Kürtler yalnız Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da değil ülkenin her yanındadır. Devlet PKK ile mücadele ederken ülkenin her tarafındaki Kürtleri sevgi ile kucaklamalıdır.
Devlet ve bu ülkeyi seven gerçek aydınlar bu şark meselesini tarih, etnoloji, antropoloji, dil, eğitim hülasa her konuda incelemelidir. Böylece iç ve dış düşmanların istismarını önlemelidir. Türk kamuoyu "Efkar-ı Umumiye" siyasiler, ilim adamları tarafından açıklanmalıdır. Bölücü çevrelerin tahribatı önlenmelidir.
Yerli ve yabancı ilim, fikir ve siyasi kadroların şark meselesi ile ilgili yanlışları düzeltilmelidir. "Farklı inançlar üzerinde koparılan gürültüler milli kültürü yabancılaştırır." Bu bölgeler Akkoyunlu ve Karakoyunlu Türk devletlerinin eserleri ile doludur.
HDP Türkiye'nin partisi değildir. Aynı zamanda Kürtlerin partisi de asla ve asla değildir. HDP 7 Haziran seçiminden önce bütün Türkiye'nin partisi olacağı yalanı ile oy toplamış idi. Ancak geldiğimiz şu noktada Türkiye'nin partisi olmak şöyle dursun Kürt asıllı vatandaşlarımızın bile partisi değildir. HDP'nin stratejisi "Yalan"a dayalıdır. Barıştan bahsetmesi art niyettir.
PKK, yapılan operasyonlar neticesinde 2 binin üstünde terörist kaybetmiştir. Kandil'deki maddi zarar son derece büyüktür. En büyük kaybının moral çöküntüsü olduğu yakalanan PKK'lıların itirafları ile sabittir.
Almanya başta olmak üzere Hıristiyan Batı geçmişte olduğu gibi Türkiye üzerinde vesayet kurmak istiyor. Çavuşesku, Saddam, Kaddafi IMF'den kredi almadı ve yok edildiler. Ukrayna'yı Almanya iç savaşa sürükledi. Ve sonunda IMF'den 40 milyar dolar kredi almaya mahkûm edildi.
Hıristiyan Batı, bağımsız bir Türkiye istemiyor. 1699 Karlofça Antlaşmasından 2008 yılına kadar Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti Batı'nın vesayeti altında idi. Türkiye'nin en büyük düşmanı Almanya'dır. Bu ülkede 15 bin PKK'lı bulunmaktadır. Başta Almanya olmak üzere PKK, Kandil, DAEŞ, Güneydoğu Anadolu'da gazeteci kılıklı ajanlarla doludur. Haysiyetsiz Batı, kendisine sığınan Suriyeli mültecilere "Hıristiyan olursanız oturma izni veririz" demektedir. Bu alçaklıktır.
Demirtaş "Kürt bakan yok" yalanını söylüyor! Başbakan Yardımcısı, Maliye Bakanı, Tarım Bakanı ve Enerji Bakanı Kürt asıllıdır...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.