Emperyalistlerin maşası...

A -
A +
Kandil'in kandili söndükçe PKK'ya destek veren emperyalist güçler uzaklaşacaktır. Çünkü Türkiye'yi karşılarına almak onların işine gelmez. Bir yerde PKK'ya bel bağlayan bu güçler abesle iştigal ettiklerini anlayacaktır.

PKK terörü, bölgenin İsrail ve Ermeni adına boşaltılması için yapılmaktadır. Yani emperyalist güçlere hizmettir. 1699 Karlofça Antlaşmasından 2008 yılına kadar Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti siyasi, ekonomik ve askerî olarak asla bağımsız değil idi. Şimdi bağımsız olduğumuz için gerek içerde gerek dışarda olan şer güçler iktidara ve Erdoğan'a saldırıyorlar.
Türk Silahlı Kuvvetlerin kullandığı çoğu silahı artık kendimiz üretiyoruz. Bunun yanında sömürü çarkının en büyük dişlisi olan kuruluşlardan kredi almıyoruz. Gelişmekte olan ülkelere ve yardıma muhtaç insanlara yardım ediyoruz. Ve bu noktada dünyada ikinci ülke konumunda bulunuyoruz. Şöyle ki; 27 AB ülkesinin toplam yardımı Türkiye'nin yardımının gerisinde kalmaktadır. Sadece Suriyeli mültecilere şu ana kadar 7 milyar dolar yardım yapılmıştır. Kaldı ki, geçmiş koalisyon dönemlerinde 1 milyar dolar kredi alabilmek için aleyhimize olduğunu bile bile tarımla ilgili 12 kanun maddesini  1 gecede TBMM'de kabul etmiştik. İşte fark...

Dış güçlerin ve onların uşağı taşeronların bütün korkusu Türkiye'nin Osmanlı gibi ulu bir çınara dönüşmesidir...  Jön Türkler, Tanzimatçılar, İttihat Terakki, masonlar, Siyonistler ve emperyalistler dışardan maddi ve manevi gücünü imha ederken, CHP içerden batılılaşmak maskesi altında 1000 yıllık Türk-İslam medeniyetini yıkarak bu çınarı kökünden kesti.

Sonrasında gelen Menderes bu çınarın tohumunu yeniden ekti. Ama hemen peşinden idam edildi. Özal bu tohumu filiz haline getirdi. Nihayetinde zehirlendi. Erdoğan ise bu filizi bir fidan haline getirdiği için hedef tahtası yapıldı.

Almanya ve Soros para gücü ile Ukrayna'yı iç savaşa sürükledi. Ve arkasından Ukrayna 40 milyar dolar borç (kredi) aldı. Bildiğiniz gibi kredi veren emir verir.

PKK terörü neticesinde Türkiye aynı duruma düşürülmek istenmektedir. Acaba bu bir tesadüf mü? Dünya tarihinde bu tip vakalar olduğu gibi liderlerin başına gelenler de malumdur; Çavuşesku da kredi almadığı için katledilmişti. Saddam idam, Kaddafi malum şekilde öldürüldü...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.