Ülkemize oynanan oyunlar

A -
A +

Mason ve Siyonistlerin yönetmesi ile başta İttihat ve Terakkiciler olmak üzere Jön Türkler ve Tanzimatçılar Osmanlıyı içten kemirdiler. Dış güçler ise 1911'den 1922 yılına kadar süren Trablusgarp, Balkan Harbi, Birinci Dünya Savaşı ve İstiklal Savaşı ile Osmanlıyı iyiden iyiye yıprattılar.

CHP, İngilizlerin zehirli suyu ile bu çınarın köklerini kuruttu ve sonunda çınar yıkıldı. Sonrasında gelen Menderes bu çınarın tohumunu ekti, idam edildi. Özal filiz haline getirdi, zehirlendi. Erdoğan fidan haline getirdi ve hedef tahtasına oturtuldu.

Mısırlı bir profesör dahil İslam Dünyasından onlarca kişi bir ara gazetede ziyaretime gelmiş idi. Hepsinin müşterek görüşü: İslam Dünyası çok zelil ve perişan durumdadır. Bu durumdan İslam Dünyasını ancak ve ancak Türkiye kurtarır, demekte idiler. Oysa Türk halkının çoğu bundan habersizdir. Ama emperyalist güçler bu durumun farkındadır.

Türkiye İslam Dünyasının hamisi rolünü üstlenmesin diye bir dizi oyun peşinde olan emperyalist güçler, Erdoğan'ı ara hedef yapmışlardır. Asıl hedef Türkiye'yi yıkmaktır. Türkiye'den sonra nihai hedef İslam ve Türk Dünyasıdır.

Seçmenin önemli kısmı beş kuruşluk dünya menfaati için gerek Türkiye'nin gerekse İslam ve Türk Dünyasının menfaatini hiçe sayıyor. Hatta bazıları dünya için ahiretini satıyorlar. Allahü teala iç ve dış şer güçlerin şerrinden bu ülkeyi muhafaza etsin. (Amin)

Emperyalist güçler ve onların Türkiye'deki taşeronları Türkiye'yi Suriye gibi yapmak istemektedirler. PKK'nın elindeki uzun menzilli roketatarlar sadece Almanya'da imal ediliyor. Vaktiyle Almanya'nın önünde Yugoslavya ve Türkiye var idi. Almanya maceracı Miloseviç ile Yugoslavya'yı dağıttı. Şimdilerde PKK ile Türkiye'yi bölmek istiyor.

Ancak muhalefet bu tuzağı görmekten uzaktır. İktidar hırsı ve nefret, gerçeği görmelerini engelliyor. Allahü teala asırlarca İslamiyete ve Müslümanlara hizmetle şereflenen Türk milletini ve ülkemizi iç ve dış şer güçlerden korusun. Amin...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.