1 Kasım seçiminin tahlili

A -
A +
1 Kasım seçimi milletin millî iradesinin zaferi, AK Parti'nin başarısıdır. Tanzimat'tan AK Parti iktidarına kadar ülkeyi sömüren ve milleti öteki, cahil ve aşağı gören, Batı hayranı, İslamiyete yabancı elit tabakanın ve vesayet rejiminin hezimetidir.
Seçimden 2 gün önceki Cuma gününe kadar yapılan anketler hatta AK Parti'nin kendi anketi dahi yüzde 42'yi aşmıyordu. Peki bu oy patlaması neden yaşandı?.. Mazlumların seher vaktinde yaptığı dua karşılık bulmuştur.
Evliyalar, âlimler, PKK'nın yetim ve dul bıraktığı mazlumlar, bütün mümin ve müminelerin dualarının neticesi tecelli etti. Nasıl ki PKK'nın silahı varsa, inananların da duası vardır. Dua en kuvvetli silahtır... 
İstanbul dükalığının, baronların, faiz lobisinin, son derece çirkin iftiraları, PKK'nın yanında olmaları milletin sağduyusuna yenildi. Millet bu şer güruha itibar etmedi. Akl-ı selim kazandı.Davutoğlu Allahü tealaya sığındı. Kılıçdaroğlu ise sandıkta Atatürk'ü hatırlayın diyerek Atatürk'e sığındı. CHP'nin sadece iki milletvekili ve 100 bin oy artışı tek kelime ile hezimettir. 7 Haziran seçimlerinde seçmen çözüm sürecinin devamı için Demirtaş'ın yalanına inanarak onu desteklemiş idi. Ancak halk gerçekleri gördü. Ve aynı HDP 1 Kasım seçimlerinde baraj altında kalıyordu. Ancak mevcut şartlarda devam ederse ileride barajı geçemeyecektir. HDP, Kandil'in ve PKK'nın siyasi görüntüsüdür.
Bu seçim Filistin'in, Somali'nin ve İslam Dünyasının zaferidir. İç ve dış güçler 1 Kasım seçimini terör ile önlemek istediler. Seçim son derece dürüst ve güvenli ortam içinde yapıldı. İç ve dış düşmanlar bu seçime gölge düşürmek için hile ve algı operasyonu yaptılar.The Economist ve The Guardian HDP lehine ve AK Parti ve Erdoğan aleyhine Siyonizmin emri ile yayın yaptı. Bahçeli ve Kılıçdaroğlu hep sustu. Sadece Erdoğan cevap verdi. Bahçeli 7 Haziran'dan sonra devamlı koalisyon için "Hayır" diyordu. Etki- tepki kaidesine göre seçmen de ona hayır dedi.
7 Haziran'dan sonra Bahçeli'nin stratejisini MHP tabanı şöyle dursun, MHP'nin üst düzey yetkilileri dahi anlayamadılar. 
1 Kasım seçiminden sonra istikrar olmayacak sözü yanlıştır. Bu seçim ile İNŞALLAH siyasi istikrar ve buna bağlı ekonomik istikrar ve ülkenin gelişmesi olacaktır.
AK Parti en kısa zamanda vaadlerini gerçekleştirmelidir. Erdoğan ve AK Parti düşmanlığının önemli sebebi, faiz lobisinin musluğunu kapatmasıdır.
AK Parti 7 Haziran seçimleri neticesi verilen mesajı aldı ve 81 ilde oyunu artırdı. Çözüm süreci elbette devam etmelidir. Ama HDP ile değil,  taraf HDP değildir. Bölge halkı ile olmalıdır. İktidar PKK'ya karşı mücadeleye devam etmelidir. Bu mücadele esnasında bölge halkına son derece ilgili ve şefkatli olmalıdır. 
Kürt asıllı Din Âlimleri ve Medreseleri Başkanı'nın itirafı son derece korkunçtur: "PKK, Kürtlerin dinsiz olmasını istiyor. Bin değil, on bin değil, yüz binlerce genç Allah'a, Peygambere, Kur'an-ı kerime ve ahirete inanmıyor. Kürtlere PKK'nın yaptığı zulmü hiç kimse yapmamıştır."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.