DAEŞ bir fitnedir!..

A -
A +

Çok yazdım, yine yazıyorum. DAEŞ asla ve asla Müslüman ve İslami bir grup değildir. Vaktiyle Saddam’a verilen bir raporda DAEŞ’i 2 Yahudi'nin kurduğu yazıyordu. Şu andaki lideri Bağdadi aslında Yahudi Simon’dur. 11 yaşında Müslüman bir çocuğun kimliği MOSSAD tarafından kendisine verilmiştir. Ve dinî eğitim görerek bu fitne sürüsünü ortaya çıkarmıştır. Din âlimlerine göre DAEŞ Müslüman değildir.
Hadis-i şerifte mealen, Sevgili ve Şerefli Peygamber Efendimiz (Sallallahü aleyhi ve sellem) “Ben onlardan değilim…” buyuruyor. DAEŞ katillerinin çoğu Müslüman değildir. Müslüman olanlar ise gafildir. İslamiyet huzur ve sulh dinidir. Mealen “Bir insanın katli bütün insanlığın katli gibidir” buyuruluyor.
Canlı bombalar cennete gideceklerini zannediyorlar. Bu zavallıların beyinleri yıkanmıştır. Olsa olsa cehenneme gideceklerdir. Suruç, Ankara ve Paris katliamlarını yapan DAEŞ’tir. Bu örgütün arkasında emperyalist güçler ve onların arkasında da Yahudi ağırlıklı küresel sermaye vardır. DAEŞ, PKK ve diğerleri sadece taşerondur.
Paris katliamının arkasında ekonomik rekabet de vardır. Dünyadaki 6 kıta içinde en zengini Afrika’dır. Bu kıtada petrol, doğalgaz, uranyum, elmas, altın, kömür ve daha birçok maden bol miktarda bulunmaktadır. Kıta çok zengin ama halkı açlık ve hastalık içinde kıvranmaktadır.
Afrika’nın servetlerini asırlardır sömüren Hıristiyan Batı İkinci Dünya Savaşından sonra bağımsızlığını tanıdı ama bu bağımsızlık sözde ve kağıt üzerinde kaldı. Afrika’yı en çok sömüren Fransa’dır. Afrika Fransa’nın değişmeyen pazarıdır. Fransa’nın Afrika’dan 300 milyar dolar geliri vardır.
Afrika’da bulunan 54 ülkeden 48’inde resmî dil Fransızcadır. Geri kalan 6 ülkede ise İngilizcedir. Afrika’nın 24 ülkesinin devlet başkanlarını halk değil Paris tayin eder. Fransa’nın Afrika’da on binlerce askeri bulunmaktadır. Ve son yıllarda Afrika’daki 14 darbe ve iç savaşı çıkaran da Fransa’dır. Fransa’nın Afrikalılara yaptığı zulüm İsrail’le yarışmaktadır. Afrika’daki terör örgütlerinin beyni Fransa’dır.
Başta ABD olmak üzere İsrail, Çin, Almanya, İngiltere ve hatta Türkiye Afrika pastasından pay almak için faaliyet içindedir. Paris katliamı ile ABD ve İsrail Fransa’ya Afrika’dan çekil mesajı vermiştir.
Habeşistan’dan ayrılmak için bağımsızlık savaşı ile bağımsız olan “Cibuti” Kızıldeniz’de İsrail deniz üssü kuruyor. Bundan önceki Fransa Cumhurbaşkanı “Afrika’da hangi yöne baksam Türkleri görüyorum” demesinden birkaç gün sonra Somali’deki Büyükelçiliğine saldırı oldu. Bu saldırıda bir polisimiz şehit oldu idi...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.