Terör “post-modern” savaştır!..

A -
A +

 
Dünyada terör asla sona ermez. Neden peki? Çünkü dünya gelirinin çok büyük bir kısmı 85 aileye aittir. Dünyadaki savaşların, darbelerin ve iç savaşların bu sömürü düzeninin devamı için yapılması lazımdır. Dejenere olmuş, erozyonda olan Birleşmiş Milletler Teşkilatı ve bilhassa Güvenlik Konseyi bu sömürünün uşağıdır.
Ekonomide bu gayri adil (adaletsizlik) düzen devam ettikçe terör sona ermez. Bu sömürü düzenine ilk defa Erdoğan karşı çıktığı için emperyalist güçler ve küresel sermaye ve bunların Türkiye’deki uzantısı olan "Boğaziçi Dükalığı" ve "baronlar" Erdoğan’a düşmandırlar.
57 İslam ülkesinden birkaçı hariç lider ve üst seviyedeki bürokratların hemen hepsi küresel sermayenin uşağıdır. İslam ülkelerinin ezilen ve zulüm gören tabanı, Erdoğan’ı manevi bir lider ve Türkiye’yi kurtarıcı olarak görmektedir.
İstanbul merkezli süper bir güç doğmak üzeredir. Hıristiyan Batı çifte standartlı yani münafıktır! İslam ülkeleri ve diğerlerini sömürmek için bu ülkelerde çok partili rejimi demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan haklarını önler. 57 İslam ülkesinin birkaçı hariç liderleri bu güçlerin menfaati için ülkelerine ihanet ediyorlar.
Paris katliamı organize bir terördür. Bunu DAEŞ’in organize etmesi imkânsızdır. Yapsa yapsa dünyanın sayılı istihbarat teşkilatları CIA ve MOSSAD yapmıştır. Gerek terör gerekse siyasi hadiseler çok yönden tahlil edilmelidir. 7 milyar insan, küçük bir azınlık ve çoğu Yahudi şirketler vasıtası ile sömürülüyor.
Peki neden Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı yapılıyor? 1963-2003 arasında 2.5 trilyon dolardan fazla dış güçler ve onların uzantısı olan faiz lobisine devlet faiz ödedi. Erdoğan ve AK Parti bu sömürü musluğunu kapatmıştır. Faiz lobisi boş durmuyor. Taksim Meydanında 5-6 ağacın kesilmesini bahane edenleri faiz lobisi medya organları ile destekledi. Bunun sonucunda maddi zarar bir yana faiz yüzde 4’ten yüzde 11-12’lere yükseldi. Faiz lobisi bir günde milyarlarca lira kazandı.
17-25 Aralık darbe teşebbüslerinde yine milyarlarca lira kazandılar. 7 Haziran seçimleri sonunda istikrarsızlıkta ülke milyarlarca lira kaybetti. Küresel sermayenin ve onun uzantısının “put”u paradır! Dünyayı liderler, liderleri ise küresel sermaye ve Siyonizm idare ediyor. (İstisnalar hariç)
Paris katliamının bir hedefi de Antalya’daki G-20 zirvesinin burada yapılmasını önlemek ya da en azından gölge düşürmek idi. Şu anda terör “post-modern” savaştır. Paris’teki katliam bazı ülkelere verilen bir mesajdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.