PKK’lıların kimliği

A -
A +

Rusya, İran ve Suriye HDP’ye kaşıkla verir kepçe ile alır. Ne hazin bir tecelli ki, İslam Dünyasının dinine en bağlı Kürtlerini ateist, zerdüşt, komünist, anarşist ve son derece gafil Kürtler temsil iddiasında bulunuyor.
Allahü teala ihmal etmez imhal eder (tövbeleri için mehil verir) Kandil, PKK ve onların ayrılmaz parçası olan HDP yetim, dul, terörden zarar görenlerin gözyaşları ve şehitlerin kanları içinde boğulacaklardır. Bunlar Kürtlerin değil, Kürtleri İslamiyetten ve Türklerden koparmak isteyen emperyalist güçlerin taşeronudur.
Damarlarında zerre kadar Kürt kanı; geni ve DNA’sı olan bu vahşeti yapmaz. Bunların tamamına yakını dış ülkelerdeki gerilla kamplarında eğitim gören ve Kürtçe öğretilen dış ülkelerin elemanıdır. Bu görüş Savcı Sayan’ın görüşüdür. Ve tamamiyle doğrudur.
“Zulme rıza zulümdür, Küfre rıza küfürdür.” PKK’ya destek verenler bu uçuruma yuvarlanır. Uluslararası af örgütü Rusya’nın Suriye’de katliam ve tahribatını açıklamıştır. Putin gizli olarak hazırlattığı sarayında oturamayacaktır.
Yaşlı bir Kürt asıllı vatandaşımızın çığlığı PKK’nın ve onu destekleyenlerin çirkin ve vahşi yüzünü teşhir ve teşhis ediyor. Bu vatandaşımız PKK’nın yaptığını gâvur yapmaz demektedir. Evet gâvurun Rıza-i ilahiye uymasa da bir inancı vardır. PKK ise Allahü tealaya, Peygamber Efendimize (Sallallahü aleyhi ve sellem) ve Kur’an-ı azim'üşşâna inanmıyor. “Her hikmetin başı Allah korkusudur.” PKK ve onu destekleyenlerin kalbinde toz zerresi kadar iman ve Allah korkusu olsa bu vahşeti yapamazlar.
PKK ve onları destekleyenler dış güçler adına camileri yakıyor. 29 cami kapalıdır. Kültür merkezleri ve içinde 40 bin kitap da yakılmıştır. Halkın ev ve iş yerleri yakılıp yıkılıyor. Hastaneler ve okullar yakılıyor. Elektrik, su, doğalgaz ve telefon tesisleri imha ediliyor. Peki kimin adına? Elbette İran, Suriye, Irak, Rusya, Almanya, Ermenistan ve İsrail adına yapılıyor. Ama Kürtler bilsin ki, asla ve asla Kürtlerin adına yapılmıyor.
Türkiye’de solcu ve Batıcı olmanın özellikleri; Laikliği dinsizlik olarak bilir. Türkiye halkının değerlerine yabancı ve halkın dinine, diline, örf ve âdetlerine, tarihine, mazisine, Osmanlıya ve kültürüne düşmandır. PKK kendisine destek vermeyen Kürtlerden intikam almaktadır. Zaten birçoğu Ermeni asıllı ve emperyalist güçlerin gerilla kamplarında yetiştirilen ve Kürtçe öğretilen İslam ve Türk düşmanı teröristlerdir. Daha geçen gün yakalanan teröristler dahi kameralar karşısında yakalandıklarında "istavroz çıkarmışlar", yani haç işareti yapmışlardır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.