Terör ve ABD

A -
A +

Terör ve ABD arasında inkârı mümkün olmayan bir bağ vardır. Prof. Dr. Mahir Kaynak’ın ifade ettiği gibi dünyadaki yapılan bütün terör faaliyetlerinin arkasında ABD vardır. Orta Doğu’da DAEŞ, PYD ve diğer teröristlerin elindeki silahlar Amerikan istihbaratı CIA’ya yakınlığı ile bilinen Yahudi sermayeye ait silah fabrikasının imalatıdır. Hatta Paris’te ABD emrindeki DAEŞ’lilerin yaptığı katliamda kullanılan silahlar da ABD yapısıdır. Ve bu silahlar az önce bahsedilen ABD silah fabrikası adına Sırbistan’da imal edilmiştir. Sırbistan hükümeti bu silahlar bizde imal edildi ama ABD’nin silah fabrikasına teslim edilmiştir diye resmî bir açıklamada bulunmuştur.
Paris katliamı ABD tarafından yapılmıştır. Afrika’da yaşanan Fransa-ABD hakimiyeti mücadelesi için Fransa’ya bir mesaj verilmiştir. ABD’nin dış politika yetkilileri açıkça Orta Doğu’da projelerinin gerçekleşmesi için “Orta Doğu’da önce yıkım, sonra doğum” demektedirler.
Terör emperyalist güçlerin postmodern sömürgeciliğidir. İslam ismini taşıyan ya da hizmet ettiğini ifade eden bütün terör teşkilatlarının beyin takımı CIA ve MOSSAD’ın adamlarıdır. ABD önce bir ülkeye terör teşkilatı kurar. Terör estirir. Sonra o ülkeye koruyucu olarak girer. Mesele bu kadar basittir.
ABD çifte standartlıdır. Bir yıl önce İran’ın “Büyük şeytan” dediği ABD ile kucak kucağa olmasına şaşmamak lazımdır. ABD Irak’ı İran’a teslim etmiştir. Yahudi İkinci Dünya Savaşına kadar İngiltere’yi kullandı. Ve İkinci Dünya Savaşından sonra gerek medyanın gerekse paranın gücü ile ABD’yi kullanıyor. Aynı Yahudi ABD, AB, Rusya, Çin, İran ve diğerlerini Türkiye başta olmak üzere İslam Dünyasına karşı da kullanmaktadır.
Türkiye ve birkaç İslam ülkesi hariç 57 İslam ülkesinin tamamına yakınının liderleri ve üst düzey yetkilileri dökülen kandan ve gözyaşından sorumludurlar. “Mahşerde her helalin hesabı her haramın azabı vardır” kaidesi gereği mutlaka sorumlu olacaklardır.
Yahudi lobisinin emrindeki ABD dünyanın her köşesinde döktükleri kan ve gözyaşını dünyada da ödeyebilir. Dünyanın en büyük volkanı olan “Yellowstone” klasik volkanlar gibi dağ şeklinde değil çukur şeklinde ve 2004’ten bu yana hızla yükseliyor. Uzmanlara göre bu volkan patlarsa Amerika’nın üçte ikisi yaşanamaz hale gelir.
“Kaldera” denilen çökmüş dev kraterler Yellowstone 10 km boyunda 30 km eninde ve 8 bin metre derinlikte bulunan dev mağma tabakası 1923’ten bu yana devamlı yükselmektedir. 2004’ten beri ise daha hızlı yükselmektedir. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.