Türkiye üzerine oyunlar

A -
A +
Suriyeli alçak bir canlı bombanın kendini Sultanahmet Meydanında patlatmasıyla Türkiye’ye bir mesaj verilmek istenmiştir. Sultanahmet iç ve dış turizmin misafirhanesidir. Bütün turistler İstanbul’a gelir ve buradan şehrin diğer yerlerine dağılır. Toplanma yeri yine Sultanahmet’tir.
Yaşanan terör hadisesiyle dünya kamuoyuna Türkiye’ye gitmeyin mesajı verilmek istenmektedir. Bu terörün arkasında İran ve Rusya olduğunu kesinkes tahmin ediyorum. Suriye’deki iç savaş mahalli bir savaş olarak başlamış olsa da şimdi küresel bir savaşa dönüşmüştür.
Esad Suriyesi bir leştir. Leş çok sayıda hayvanlar arasında güçleriyle paylaşılır ve sonunda akbabalara kalır. Suriye’de 21. Asrın geleceği tayin edilmekte olup, güçler arası mücadele devam etmektedir.
Türkiye’nin dinine, diline, millî ve manevi değerlerine, tarihine, mazisine, Osmanlıya ve ülkenin gelişmesine, demokrarisine düşman "Beyaz Türkler"dir. Osmanlıyı yıkan Jön Türkler, İttihat Terakki ve Tanzimatçıların temsilcileridir.
DAEŞ’in arkasında kesinkes İran vardır. Belki neden diye soracaksınız. Çünkü DAEŞ’in yaptığı her terör ve katliamlar İran ve Suriye’ye yarıyor. PKK’nın terör ve katliamlarının savunucusu olan sözde aydın ya da akademisyenler ülkeye ihanet ediyorlar. Bunların vesayet rejiminde sahip oldukları mali ve siyasi menfaatlerini kaybeden ve tekrar bu imtiyaza sahip olmak için halkın hür iradesinin düşmanıdırlar.
Bunlar her geçen gün güçlerini ve itibarlarını kaybettikleri için çıldırıyorlar ve akılları devre dışı kalarak Putin’in, Esad’ın ve PKK’nın yanında yer alıyorlar. Bu hainler devlet kadrolarından temizlenmelidir. Bir dış politika uzmanı olarak söylüyorum ki; Kılıçdaroğlu’nun dış politikada bir lise öğrencisi kadar bilgisi yoktur. Ve nedense Esad’ın âşığıdır!..
Varsayalım günlerce değil aylarca PKK ve özerkliği anlatsak PKK’nın işlediği katliam ve zulmü ortaya çıkartamazdık. Kandil, HDP ve onu destekleyen malum medya gençleri ölüme atıyor. Bazı şer gibi görünenlerin içinde hayırlar da vardır.
PKK’nın zulmü ve katliamları Türk halkı ve Kürt halkını daha da yakınlaştırmıştır. Türkiye’de 2 milyon aile Türk-Kürt olarak kurulmuştur.
1071’den bu yana Türkler ile Kürtler savaşmadı. Tabii CHP’nin Dersim katliamı hariç!..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.