Türkiye üzerine oyunlar…

A -
A +
Batı’nın planı; CHP’yi Alevi, HDP’yi Kürt, MHP’yi aşırı Türk partisi hâline getirmektir. AK Parti ise herkesi  kucaklamaktadır. CHP’deki Aleviler Esad taraftarıdır. Anadolu’daki Aleviler farklıdır. HDP’nin mensubu bazı Kürt asıllı olanlar devletin yanındadır.
Savcı Sayan’a göre Kılıçdaroğlu CHP’nin değil dış güçlerin ve Safevi’nin temsilcisidir. Bu partinin 52 kişiden oluşan Merkez Yönetim Kurulu’nun 42’si Alevidir. CHP ile HDP’nin stratejileri aynı sadece taktik ve usulü değişiktir.
Kemal Dervişoğlu’nu vaktiyle başbakan yapamayan güçler Kemal Kılıçdaroğlu’nu Yahudi ağırlıklı medya ile meşhur etmişlerdir. CHP kurultayında tek aday olması neticesi kazanması Kılıçdaroğlu için bir başarı değil, başarısızlıktır.
Akademisyenlerden 1194 kişinin malum bildiriyi desteklediği gibi CHP Başkan Yardımcısı da bildiriyi desteklediğini beyan etmiştir. Yine Savcı Sayan’a göre CHP ileride ülkeye büyük felaketlere sebep olabilir.
Doğu illerinde yapılan operasyonlarda gerek polisin gerekse askerin halka son derece şefkatli davranması takdire şayandır. Evlerini terk eden vatandaşlarımıza yardım gerektiği ölçüde olmalıdır. Türkiye’nin en büyük kaybı bazı muhalefetin yerli ve millî olmayışıdır.
Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin yanında değil karşısındadır. Cumhurbaşkanına hakareti Erdoğan’ın şahsında Türkiye’ye karşıdır. Ve Türkiye’yi Suriye yapma hedefindedir. CHP ve HDP’nin Erdoğan düşmanlığı aslında Türkiye’yi ve AK Partiyi kıskaca alma oyunudur.
Kılıçdaroğlu ve Demirtaş dış güçlerin isteklerini yapıyorlar. Son yıllarda en büyük güç hâline gelen Anadolu halkı ülkemize daha çok sahip olmaktadır. İnkârı mümkün olmayan bir gerçek şudur: 
Türkiye’nin gelişmesini, dış politikada sınırlarının dışına çıkmasını, demokratik gelişmesini, millî ve manevi yükselişini, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasını, çözüm sürecini, iktidarın yerli, millî oluşu ve halkın iradesini temsil etmesi, etnik, dinî inanç ve görüşleri ne olursa olsun bütün toplumu kucaklaması, süper projelerin ülkede mantar gibi çoğalması ve diğer hayırlı ve güzel işler Türkiye’nin düşmanlarını, emperyalist güçlerin, Türk ve İslam düşmanlarının uykularını kaçırmakta ve korkutmaktadır.
İşte bu durumu önlemek için Türkiye’ye karşı en büyük “Haçlı Seferi” açılmıştır. Tehlikenin büyüklüğünün farkında değiliz. Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı sadece ara hedeftir ve maskedir. Asıl yani nihai hedef, Türkiye’yi yıkmak ve Batı’nın sömürgesi yapmaktır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.