Çeşitli bilgiler

A -
A +
Emperyalist güçlerin elinde oyuncak olan âdeta Haçlı Seferinin mensupları gibi davranan bu ülkenin millî ve manevi değerlerine, tarihine düşman olarak Hıristiyan Batı’nın kültür potasında erimiş, Batı’nın devşirmeleri yani bu ülkenin evlatları kişiler vardır.
Türkiye’nin düşmanları; bu sözde aydın ama bir o kadar millî olmayanlara emperyalist ahtapotunun kolları gibi her birine ihanet görevi vermiştir. Kandil, Müslüman Kürtlerin evlatlarını mürted yani Müslüman iken kafir yapmaktadır. Daha sonra onlara terör eğitimi vererek yetiştirmektedir. Bu teröristler katliam yapmak, cami, hastane, kültür merkezi, okul ve Kürtlerin bina ve iş yerlerini yakmakla görevlendiriliyor. Bir robot halinde görevleri öldürmek ve ölmektir.
Bildiri yayınlayan sözde (hain) aydınların görevi ise Yahudi kontrolünde dünya medyası ile birlikte PKK’nın zulüm ve katliamını gizlemektir. Zaten bu sözde aydınlar bildirilerinin Türk kamuoyunca tepki ve nefretle karşılanacağını biliyorlar. Onların maksadı yalan iftira ve ithamlarla dolu bildirini çeşitli ülke dillerine tercüme ederek Türkiye’nin itibarını zedelemek, Türkiye’yi terörist ve katliam yapan durumuna sokmaktır.
CHP yetkililerinin görevi Türkiye’de ileriye dönük mezhep kavgası için partiyi Alevi partisi haline getirmektir. 
CHP’nin eski Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Savcı Sayan’a göre MYK’nın 51 üyesinin 41’i Alevidir.
HDP’nin görevi PKK’ya destek olmak Büyük Ermenistan ve Büyük İsrail adına bölgenin boşaltılması için PKK’nın zulmüne karşı çıkmamaktır. 2002-2015 arası AK Parti iktidarı faiz lobisine 462 milyar TL verilmesini önlemiştir. Ve bu para devlet kasasına girmiştir. Geçmişte devlet bütçesinin 140 katrilyon (yani 140 milyar TL) yarısı yani 70 milyar TL’si faiz lobisine faiz olarak ödenmiş idi. Faiz lobisi ve Boğaziçi Baronları eski günlerin hayali içindedir.
Dış güçlerin maddi imkânları ile beslenen bazı medya, PKK’yı desteklemekle görevlidir. En büyük rol ise paralel yapıya verilmiştir. Mecliste Türkiye-İran savaşında İran’ın yanında yer alacağını beyan edenler vardır. Küresel sermaye (Yahudi ağırlıklı) Türkiye’yi ekonomik krize sokma hayalindedir. Ve bütün bu şer güçler Türkiye’yi siyasi ve ekonomik bir kaosa sürüklemek için çalışıyorlar.
Suriye siyasi olarak bir leş misalidir. Her ülke kudreti oranında paylaşmak istemektedir. Rusya ülkesinde yaşanan ekonomik krizi örtmek için Suriye’yi ikinci Afganistan yapmıştır. Ama bu ülkeden de defolup gidecektir.
Ortadoğu başta olmak üzere dünyadaki savaşlar niçin yapılıyor diye sorarsak; dünyanın bir yıllık gelirinin yarısı 85 aileye (çoğu Yahudi) aittir. OXFAM tarafından açıklanan rapora göre dünyanın en zengin 62 kişisinin serveti 1 trilyon 76 milyar dolardır. Bu rakam aynı zamanda dünyada en yoksul 3 milyar 600 milyon insanın gelirine eşittir. İşte dünyada yaşanan savaşlar bu sömürünün devamı için yapılmaktadır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.