CHP zihniyeti

A -
A +
Avrupa’da Suriyeli göçmenlere yapılan aşağılama, zulüm ve hakaretler vicdansızlıktır. Gayretullaha dokunur. Bir gün kendileri de aynı duruma düşerler.
CHP’li eski MYK üyesi Savcı Sayan’ın şu sözleri gayet düşündürücüdür. Kasım ayında Kılıçdaroğlu ve kurmayları ABD’yi ziyaretinde Gülen’in temsilcileri ve ABD yetkilileri ile görüşmüşlerdi ve şu kararı verdiler: 
Türkiye’de Paralel Yapı, ABD ve CHP destekli darbe yapacak!..
Darbe ile beraber, AK Parti iktidarı ve Erdoğan saf dışı edilecek ve yargılanacak. CHP iktidar ve Kılıçdaroğlu başbakan olacak. Zaten 17 ve 25 Aralık darbe teşebbüsleri de bu maksatla yapıldı. Gerek CHP gerek ABD  gerekse Paralel Yapı darbenin başarılı olacağına yüzde yüz inanıyorlardı. Allahü teala razı olsun Erdoğan’ın cesur ve dik duruşu ile hezimete uğradılar.
Kılıçdaroğlu’nun mahalli seçimler ve genel seçimlerde Erdoğan’a hakaret etmesi ve belge ve mahkeme kararı olmadığı halde Erdoğan’ı hırsızlıktan suçlamasının nedeni ABD ve Paralel Yapının kendisine vadettiği başbakanlıktan mahrum kaldığı içindir.
Kılıçdaroğlu’nun gözle görülür hiçbir başarısı yoktur. Hatta aldığı bütün işleri yüzüne gözüne bulaştırması ile meşhurdur. Sosyal Sigortalar Kurumu ve Bağ-Kur’u iflasa sürüklemiştir. Tek başarısı ise "Guguk kuşu" gibi CHP’nin eski ve gözde mensuplarını elemiş ve yuvaya kendi adamlarını getirmiştir. CHP’nin ikinci adamı Gürsel Tekin saf dışı edilmiştir... 
Kılıçdaroğlu’nun "son kullanma tarihi" dolmak üzeredir. Gaybı bilemem ama tahmin caizdir. Fütüroloji ilmine dayanarak söylüyorum: Babası Suriyeli ve Nusayri eşi de Alman milletvekili olan bir kişinin Kılıçdaroğlu’nun yerine geçmesi ufukta görünmektedir. Bu kişinin Dünya Bankası ve IMF sempatizanı olduğu da gelen haberler arasındadır.
17 ve 25 Aralık darbelerinden önce CHP’li bir yetkili CHP’li bir belediye başkanına şunları söyledi: 
ABD Türkiye’de darbe yaparak CHP iktidar olacak... 
Bu bilgiyi veren Sayan konuşmasına şunu ilave etmiş: 
“Benim endişem ABD, CHP’yi kullanarak Türkiye’yi bölmek mi istiyor? Ve çağrı yaptığı bu iki kişi telefonla bağlanabilirler. Şayet itirazları varsa!..
CHP’li bir milletvekilinin Meclis kürsüsünden konuşması esnasında (Haşa) Allah’tan korkmuyoruz!... Sözleri kulluğa yakışmayan ve gayet çirkin sözlerdendir. Varsayalım CHP’li milletvekilleri (istisnalar hariç) Allah’tan korkuyoruz demiş olsalar da bu sadece dilde kalır.
Meclis Başkan Yardımcısının "Ben de Kürdüm ama PKK’nın yaptığı terördür" deyince AK Parti ve MHP milletvekilleri ayakta alkışladı. CHP ve HDP ikiz kardeşler ise sustular. Burada susmanın ne anlama geldiği bellidir…
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.