Hadiselerin tahlili

A -
A +
Rusya, Suriye’nin bölünmesine karşıdır. Ama Rusya ve ABD’nin ortak hedefi Kürdistan’ı kurmaktır. ABD’ye asla güvenilmez. Suriye meselesinde dahi tam 5 defa görüş değiştirmiştir. ABD Siyonizmin taşeronudur.
DAEŞ Siyonizmin ve ABD’nin bir yan kuruluşudur. Yaralanan yüzlerce DAEŞ mensubu İsrail hastanelerinde tedavi görmektedir. DAEŞ İslam şemsiyesi altında İslamiyet düşmanı bir katiller ordusudur. İslamiyet katliamı reddeder. Dinimizde “Bir insanın katli bütün insanlığın katli gibidir” hükmü vardır. Bir insanın kurtuluşu ise bütün insanlığın kurtuluşu gibidir. Her pazar günü Batı kiliselerinde papazlar vaazlarında Müslümanları terörist olarak telkin etmektedirler.
İnşallah PKK belası da bertaraf olacaktır. (Amin) Osmanlı İmparatorluğunun ve Türkiye Cumhuriyetinin 200 yıllık birbirini takip eden felaketler zincirinin kapısı “Tanzimat” denilen düzensizlikle açılmıştır. İttihat ve Terakki ise hiçbir devlet tecrübesi olmayan maceracı kişilerle tahribat yapmış ve 11 yıl içinde 600 yıllık Osmanlı İmparatorluğunun yıkılış zeminini hazırlamıştır.
1923’ten sonra ise CHP tek partili ve dikta rejimi, Batılılaşma kanseri ile bu şerefli halkın dokusunu tahrip etmiştir. Kim ne derse desin? Bu felaketler zincirinin baş suçluları Jön Türkler, Tanzimatçılar, İttihat Terakki maceraperestleri ve CHP iktidarıdır.
1000 yıllık Türk-İslam medeniyetini yıkan CHP’nin suçu kelimelerle ifade edilemez. Allahü teala asla zulmetmez. Zulüm sıfatı yoktur. İslamiyetten kopan Müslümanlara bir zalimi musallat ederek çile ve belalarla terbiye eder.
Tazminattan bu yana Batı’yı taklit için her şeyi yaptık. Ama o taklit ettiğiniz Batı Osmanlıyı yıktı. Şimdi ise PKK ve onu destekleyen medya, siyasiler, akademisyenler, partiler ve sözde aydınlar Batı’nın kendi potasında erittiği devşirmeleri Türkiye’yi bölmek, dizleri üstünde kendi kredi maskesi ile el açan ve içerdeki hainleriyle vesayeti altına almak istiyor.
Türkiye’yi Batılılaştırmak isteyenler Türkiye’yi maddi ve manevi konuda batırdılar. Erdoğan ve AK Parti batan bu ülkeyi tekrar ayağa kaldırdığı için içteki ve dıştaki düşmanlar Erdoğan ve AK Parti düşmanı oldular. Tazminat denilen felakete kadar Türk milletinin bir hedefi yani "Kızılelma"sı vardı. Erdoğan ve AK Parti "zamanımızın Kızılelması" olan 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini ortaya koydu. Batı ve onun taşeronlarının hedefi Türkiye’nin bu hedeflerine ne olursa olsun mani olmaktır...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.