Hainler hep vardı...

A -
A +
1991’de Sovyetler Birliğinin dağılması üzerine “Soğuk Savaş” sona erdi. Daha sonra ABD, Yeni Dünya Düzenini gündeme getirdi. Yani “Müslümanların birbiriyle savaşmalarına” karar verildi. Emirlerindeki Müslüman ülke liderleri ile bu işi başardılar. Esad bir numaralı adamlarıdır.
Arap ülkelerinde ve Suriye’de Baas Partisinin 2 hedefi vardır. Birincisi Arap milletini İslamiyet öncesi yani Asr-ı Saadet öncesi cahiliye devresine döndürmek ikincisi ise Arap milletini bu görüş ve inanç içinde birleştirmektir. Baas Partisinin kurucusu Hıristiyan Arap Mişel Eflak’tır. Ve ölümünden sonra Vatikan bu kişiyi “Aziz” ilan etmiştir.
Casuslukla suçlanan Can Dündar ve Erdem Gül, ilk duruşmasına katılan ve birlikte fotoğraf çektiren (İngiltere-Fransa-Hollanda) başkonsoloslarının bu tavrı sanıklara destek olmaktan çok Türkiye halkına ve devletine saygısızlıktır. Türk ve İslam düşmanı Batı’nın köleleri ve devşirmeleri sözde aydınlar aslında hainlerdir.
AK Partinin yaptığı her şeyi kötülüyorlar. Batı’nın söylediği her şeyi tasvip ediyorlar. Merkel bile Türkiye’nin Suriye meselesinde haklı olduğunu itiraf ederken; devşirme millî ve manevî değerlerin düşmanı sözde aydınların tavrı değişmemiştir.
Türkiye’de Baas Partisi gibi 2 parti vardır. Biri HDP diğeri de CHP’dir. İkisinin de hedefi eski Türkiye gibi vesayet rejimini tesis etmek ve dikta rejimlerde olduğu gibi Türkiye’nin gelişmesini önlemek, halkın millî iradesine karşı çıkmak ve Batı’nın taşeronluğunu yapmaktır.
Türkiye’de terörün odak noktası Paralel Yapıdır. Bu yapının merkezi de ABD’dir. Paralel Yapı yüz milyarlarca dolar kara parayı aklayan kişiyi himaye ediyor. Paralel Yapı ve PKK terör örgütünü ABD ve AB terörist örgüt olarak kabul etmiyor. Bazı haberlere göre Kandil’deki teröristlerin üçte ikisi İran’a kaçmıştır. Zaten PKK’nın en büyük destekçisi İran’dır. 2016 Mart sonuna göre: 265 günde 3580 terörist ölü, 601’i yaralı ele geçirilmiştir. 574 terörist teslim olmuş, 601’i de yakalanmıştır.
Geçmişte Hıristiyan Batı potasında eriyerek millî ve manevî değerlerden kopan yani Batı’nın devşirmeleri Osmanlıya ve İslamiyet’e düşman sözde aydınlar (istisnalar hariç) Sultan Abdülhamid’e düşman idiler. Tevfik Fikret bir şiirinde Sultan’a suikast yapan Ermeni teröriste “Şanlı Avcı” demektedir. Sultan Abdülhamid Han tahttan indirilince Osmanlının “Güllük gülistanlık” olacağını iddia etmişlerdi. Ama maalesef 10 sene içinde 600 yıllık Osmanlı İmparatorluğu yıkılmış oldu...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.