Türkiye kuşatma altında

A -
A +
ASALA terör örgütü vaktiyle yurt dışındaki temsilcilerimizin bir kısmını katletmiş idi. Ancak Fransa Havaalanında yaptığı katliamdan Batı zarar görünce ASALA’ya destek vermeyi kestiler. Daha sonra başta ABD, İran ve İsrail olmak üzere birçoğu Ermeni asıllı olan Kürtlerden PKK’yı kurdu. Bu teröristler de Marksist, ateist ve dikta bir rejimi benimsediler.
PKK’nın kuruluşundan bu yana yazılarımda PKK’nın asla ve asla Kürt meselesi olmadığını defalarca yazdım. Diyarbakır’da Kürt asıllı bir gencin kameralar önünde “Ordu roket atmadı. Evlerin duvarlarını delik deşik etmedi. Evlerin arasına tünel kazmadı. Cami, okul, iş yeri ve evleri yakıp yıkmadı. Ve PKK Kürt meselesi değildir, Ermeni meselesidir” demesi PKK’nın özellikle bölge halkının gözünde iflası demektir.
ABD’de Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde toplananlar Türkiye’deki terörün içyüzünü ortaya koymuştur. Paralel Yapı mensupları ABD’de bulunan eski milletvekili ve yazarlar, PYD, PKK ve Türkiye’deki yasa dışı terör teşkilatları aynı safta omuz omuza idiler.
Güneydoğu’da yüz binler civarında Kürt’ün Ermeni asıllı olduğunu Türkiye’deki Ermeni Patriği birkaç yıl önce itiraf etmiştir. Bunların çok azı PKK içindedir. Bir okuyucumun bana ilettiği bir haberde çok az da olsa ben Kürt değilim Ermeni’yim diyenler ve cedlerine neden Müslüman oldu diye hakaret edenler var.
Şehidlerimiz ve yaralı olan gazilerimiz yalnız yakınlarına değil bu ülkeyi sevenlere de acı çektirmektedir. Ancak paylaşılan acılar azalır. Ve paylaşılan sevinçler de artar. “Batı’da bir müminin ayağına diken batsa, doğudaki acı çeker.” Buyrulmuştur.
Bazen şer gibi görünenlerin içinde hayır saklıdır. PKK terörü ile Kürt asıllı vatandaşlarımızın devlete olan sadakati artmıştır. Ve PKK’nın içyüzünü görmüştür. PKK’nın bir Kürt meselesi değil Ermeni meselesi olduğunu ve emperyalist güçlerin taşeronu olduğunu acı çekerek öğrenmişlerdir.
HDP’li fanatik Kürtler ve HDP’li belediyelerden maddi kazanç sağlayanlar dışında Kürtlerin tamamına yakını PKK’dan nefret ettiği gibi HDP’den de kopmuştur. Bir ilin HDP’li belediyesi bütçesinin yüzde 70’ini personel harcamaları olarak kullanmaktadır. Bu belediyenin o il'e yatırımı sadece yüzde 7’dir.
HDP’li belediyelerin tamamına yakını PKK ve Kandil’in emrindedir. ABD ve Rusya PYD ile PKK’ya silah vermektedir. PKK’ya ait tahrip edilen ve yakalanan silahlar ve mühimmat milyar dolarları aşmıştır. Bunları PKK’nın alması imkânsızdır. Bu silahları ve diğer mühimmatı yukarıda zikrettiğim ülkeler vermiştir. Zaten yakalanan silahların hepsi fabrikadan yeni çıkmış silah ve malzemelerdir ve üreticisi bu ülkelerdir...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.