Emperyalist güçlerin amacı

A -
A +
Cumhuriyeti kuranlar, Batı’yı taklit için 1000 yıllık Türk-İslam medeniyetini yıktılar. Batı’nın içyüzünü bilmiyorlardı. Sadece dış görünüşünün cazibesi içinde idiler. Hatta Kazım Karabekir’in eserine göre; Ankara Garı salonunda Kanun-u Esasiye’de "Türkiye Cumhuriyetinin dini İslamdır yerine Hıristiyan Protestandır" görüşünü Kazım Karabekir Paşa hariç hepsi benimsemiş ve istemiş idi. Çünkü Protestanlıkta ibadet ve şartlar yoktur.
İslam İşbirliği Teşkilatının 13. Zirvesi İstanbul’da 56 ülke lider ve temsilcileri ile yapılmıştır. Bugüne kadar yapılanların en önemlisidir. İnşallah alınan kararlar fiiliyata geçirilir. İslam ülkelerindeki ihtilaf ve savaşları İslam Ordusu ile önlemek ve dış güçlerin müdahalesini bertaraf etmek için bu kararların uygulanması şarttır.
Emperyalist güçlerin iktidarları aslında muktedir değildir. Gerçek güç küresel sermayedir. İktidarlar küresel sermayenin uşaklarıdır. 13. Zirvede Birleşmiş Milletleri istismar eden 5 ülkeye karşı isyan bayrağı açılmıştır.
Birleşmiş Milletlerin Güvenlik Konseyinde 1 milyar 700 milyon nüfusa sahip İslam Dünyasını temsil eden bir üye bulunmamaktadır. Oysa birçok İslam ülkesi Almanya, Japonya, Hindistan, Fransa ve İngiltere’den her konuda üstündür. Birleşmiş Milletler 1945 yılındaki şartlara göre kurulmuştur. Ancak 71 yıl içinde her şey değişmiştir.
Birleşmiş Milletler güvenirliliğini kaybetmiştir. Ve dünyada hiçbir ihtilafı halledememiştir. Sadece 5 ülke ve Siyonizme hizmet etmektedir. Teröre karşı kurulacak müşterek İslam Ordusu inşallah gerçek olur. İran’ın kınanması önemlidir. Humeyni’ye göre: Sünnileri öldürmek caizdir. Malları ve kadınları ganimettir. Zaten İslam ülkelerindeki en büyük fitne kaynağı İran’dır. Ve arkasında ABD vardır. ABD ile S. Arabistan arası soğurken, ABD-İran ve İsrail-İran arasındaki her türlü iş birliği artmaktadır.
Şer gibi gözüken bir olayın temelinde hayır da olabilir. Suriye ve Irak hadiseleri İslam ülkelerini gaflet uykusundan uyandırmış gibidir. İnşallah 56 İslam ülkesinden Erdoğan gibi emperyalist güçlere karşı dik duran liderler çıkar.
İslam İşbirliği Teşkilatının başkanlık görevi 2 yıllığına Türkiye’ye verilmiştir. Emperyalist güçler Müslümanlar ile asla savaşmazlar. Daha doğrusu savaşamazlar. Onların stratejisi Müslümanı Müslüman ile savaştırmaktır. Daha sonra da müdahale ederek sömürmektir. Ne hazindir ki bu tuzakta; ölen de öldürülen de Müslümandır. Oysa bir Müslüman diğer bir Müslümanın canına, malına ve ırzına tecavüz edemez.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.