İç ve dış gelişmeler

A -
A +
Türkiye’nin karşısında ABD hep düşman idi. Şimdi AB de Türkiye’ye karşı yayınladığı rapor ile savaş açmıştır. İran Şii emperyalizmi ile Pers imparatorluğu peşindedir. PKK başta olmak üzere DAEŞ dahil, PYD ve bütün terör teşkilatlarının arkasında zalim İran Muhafız Ordusu vardır. Bunlar Sünnileri katletmeyi dinî emir ve ibadet olarak kabul etme gafletinde ve İslamiyete ihanet etmektedirler.
Cennetle müjdelenenlerin ilk 3 sırasında olan; Hazreti Ebubekir (radıyallahü anh) Hazreti Ömer (radıyallahü anh) ve Hazreti Osman’a (radıyallahü anh) zalim diyenlerin kendisi zalimdir. İslamiyetin bu güzide büyüklerini sevmeyen asla…  Kendilerini uçuruma atıyorlar.
Somali’deki terör teşkilatını destekleyen İran’dır. Yemen’deki isyanın başrolünde de İran vardır. Bahreyn’i karıştıran, Irak’ı sömürgesi gibi kullanan, Suriye’deki katliam ve göçlerin baş sorumlusu da İran’dır.
Allahü teala "ihmal" etmez, "imhal" eder. Zalimlerin düşmanıdır. Zulme rıza zulümdür. Küfre rıza küfürdür. İran cezasız kalacağını zannediyorsa yanılıyor. Suriye’den daha beter olacaktır...
Lozan’daki İngiliz heyetine Avam ve Lordlar Kamarasında hesap sordular. Türkiye’nin bağımsızlığı görünüştedir. 
Türk halkını İslamiyetten koparmak CHP iktidarının vazifesidir. Vaktiyle CHP’li üst düzey yöneticileri Halide Edip Adıvar’a Protestanlığı telkin etmesi için menfaat teklif ettiler. Ama kabul etmedi.
Şair Yahya Kemal Beyatlı’nın hatıralarında yazdığı üzere; Büyükada’da bir İngiliz diplomatı şunları söylemiştir: 
Dünya siyasi tarihinde CHP iktidarı gibi kendi halkına düşman ve halkın değerlerine yabancı hiçbir iktidara rastlanamaz.” 
İngiltere’nin Avam Kamarası ve Lordlar Kamarası’ndaki zabıtlara göre: Lozan’daki İngiliz heyeti devrimler yapılmadan önce Türkiye’nin millî ve manevî değerlerinden koparılacağını itiraf etmiştir.
Hüsrev Gerede’nin hatırasında ise: İncil’in yazıldığı Latin alfabesinin kabulü ve İslam harflerinin kaldırılmasının sebebi  Türk halkını Hıristiyan yapmak için idi.
Midilli Adası’nda Suriyeli mülteci çocukları Vatikan sahiplenmiştir. Bu durum yürekler acısıdır. İslam Dünyasının üzerindeki felaket kasırgasının 3 sebebi vardır: 
1-Mezhepçilik. 2-Irkçılık. 3-Terör... Bunların üst aklı İran ve emperyalist Batı’dır.
Mecliste milletvekillerinin “fezleke”lerinin birikmesi hangi maksatla olursa olsun hatadır. HDP bu milletin bayrağına, toprak bütünlüğüne, camisine, Kur’an-ı kerime, millî ve manevî değerlerine düşmandır. Ne bu ülkenin ne de Kürtlerin partisidir!..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.