PKK’nın sonu yakın inşallah

A -
A +
Fehman Hüseyin ve 8 korumasının öldürülmesi MİT’in ilk yurt dışı operasyonudur. Bu operasyonlar devam edecektir. PKK’da bir çöküntü başlamıştır. Kandil’den ayrılan bir daha dönmemektedir. PKK’lı teröristlerin morali son derece bozuktur. Ölümün kendilerine yaklaştığını hissediyorlar.
PKK tekrar teröre başladığında kendi gücüne, Kürt halkına, dış güçlere, HDP ve HDP’li belediyelere ve yurt içinde kendisine destek olanlara bazı medyaya ve bazı hain sözde aydınlara güveniyordu. Ve yüzde yüz başarılı olacağına inanmıştı.
AK Parti iktidarı PKK ile mücadelede asla taviz vermedi. Asker, polis ve korucular son derece başarılı bir iş birliği yaptılar. Bölge halkına zarar vermemek için çok dikkatli davrandılar. Ve yöre halkı ile azami derece de bütünleştiler. Her konuda yardımcı oldular. Böylece Kürtlerin devlete olan güveni arttı.
Kürtlerin -fanatik bazı HDP’liler hariç- PKK ve HDP’ye nefretleri çığ gibi arttı. Kürtler PKK’nın değil devletin yanında yer aldı. Bu durum ise PKK’yı çıldırttı. Kürt halkına zulümleri arttı. Kürtlerle PKK ve HDP arasında uçurum derinleşti. Bu gelişmelerle birlikte en az 7 bin PKK’lı saf dışı edildi. Cephanelik olarak kullandıkları depolar, yaşadıkları mağaralar ve tesislerinin çoğu Hava Kuvvetleri tarafından imha edildi. PKK’lı teröristler ile Kandil arasında bağlar iyiden iyiye zayıfladı.
Finans kaynağı olan kenevir tarlaları yakıldı. Rusya ve İsrail ile gerginliğin azalması ve ilişkilerin iyiye gitmesi PKK’nın moralini bozdu. PKK’ya yardım eden ülkeler şok yaşadılar. Ülkeler menfaatlerine göre politikalarını tayin ederler. Emperyalist güçler “Risk”e girmezler ve ısrarcı olmazlar. PKK son derece büyük güç kaybetti. Ve her geçen gün kaybı artmakta. Başarılı olma ihtimali imkânsızdır.
Emperyalist güçlerin olmazsa olmaz stratejileri 3 temel görüşe dayanır. 1. Güçlü olanın yanında yer almak. 2. Başarılı olanın yanında yer almak. 3. Menfaatinin en çok olduğu tarafta bulunmak... 
PKK güç kaybediyor ve asla başarılı değildir. Bu güçler yavaş yavaş PKK’yı terk edecekler.
Geçmişte Mustafa Barzani İran’da Kürt devleti kuruyordu. ABD, silah, para, teknik destek ve taktik uzmanları ile yanında yer aldı. Ancak İran Şahının isteği ile İran-ABD arasında anlaşma oldu. ABD’ye tavizler verildi. Ve ABD Kürtlere sırtını döndü.
Aynı şekilde PKK da çökecek. HDP silinecek. Ve ileride HDP’li belediyeler seçilemeyecek. PKK’yı destekleyen parti, medya ve diğerlerinin itibarı sıfırlanacak. Allahü teala ülkemizi bu hainlerin şerrinden korusun. (Amin) 
Ülkemizdeki ‘şer güçler’ Suriyeli mülteciler aleyhine algı operasyonu yapıyorlar. Tahriklere kapılmayın.
Bahoz Erdal, Suriye’ye gitmeden önce Karayılan ile münakaşa etti. Anadolu’yu terk edip PYD’ye katılalım görüşünde idi. Karayılan ve Bayık böyle bir hareketi hezimet olarak görüyorlardı...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.