PARALEL YAPILANMA SÜRECİ VE KİRLİ İTTİFAKLAR

A -
A +
Dış politika uzmanlarına göre; “Dünya’nın neresinde olursa olsun yapılan her askerî darbenin arkasında NATO vardır.”
ABD’de CIA’nın bir yan kuruluşu olan (fütüroloji: geleceği tahmin ilmi ile ilgilenen) bir şirket vardır. Bu şirket dünyanın muhtelif ülkeleri ile ilgili geleceğe ait raporları hazırlar.
Suriye’nin iç savaş ile bölünmesi ile ilgili yazım internette ve twitterda mevcuttur. Ve aynı şirketin birkaç yıl önce Türkiye ile ilgili yazdığı raporu askerî darbe ile ilgili idi. Türkiye’de iktidar ve bazı çevreler kınadılar. Ve tevafuka bakın ki bu rapordaki hadiselerle, 15 Temmuz darbe teşebbüsü ve terör son derece benzemektedir.
ABD’nin bilinen ve gizli stratejisi vardır. Gizli stratejisi şöyledir: Bütün dünya ülkelerinin siyaseti ABD siyaseti ile uyumlu olmalıdır. Bütün dünya dilleri kaybolup sadece İngilizce konuşulmalıdır. Böylece dünya tek devlet hâline gelecektir. ABD’ye ise Yahudiler hakimdir. Böylece “Yahudi Dünya Devleti” kurulmuş olacaktır.
Gülen’in silahlı kuvvetlerde silahlı terör teşkilatı kurduğuna dair dava Rahşan Ecevit ile askıya alındı. Maalesef 2008 yılında bir kanundan istifade ederek faaliyetlerini arttırdılar. Paralel Yapı öyle teşkilatlandı ki bir binbaşı bir generale emir veriyordu.
Yalnız silahlı kuvvetlerde değil bir ilin valisi, Paralel Yapı imamını valilik binasında karşılıyordu. İşine son verilen ya da açığa alınanlar sadece ve sadece Paralel Yapı adına çalıştılar. Devletin bütün imkânlarını istismar ettiler.
Paralel Yapı dershanelerde zeki ve çalışkan öğrencileri oltalarına geçirip harp okuluna, polis akademilerine, hukuk fakültelerine yönlendiriyorlardı. Ergenekon, Balyoz ve diğer davalar düzmece idi. Asıl hedef bu okullara yönlendirdikleri ve yetiştirdikleri Paralel Yapı subay ve diğer rütbelilerine yer açmaktı.
Pentagon Türkiye’deki darbenin yanında idi. Medya da aynı görüşte idi. Ve silah fabrikaları karteli sabırsızlıkla darbenin başarısını istiyordu. Amerikalı emekli bir generalin medyada çıkan itirafı şöyledir: “Darbe başarılı olsaydı Türkiye’de İslamiyet kaybedecek, biz kazanacaktık.”
Türkiye’nin 81 ilinde günlerdir milyonlar meydanlardadır ve hiçbir taşkınlık yok. Gezide gördüğümüz gibi hainlerin özellikleri ise bombalar, havai fişekler atarak, fertlerin ve devletin araçlarını, esnafın dükkanlarını yakıp yıkmak ve polise mukavemettir.
Gezi hadiselerinde teröristlere kamyonlarca su ve kumanya gönderen, hiç kullanılmamış 200 TL dağıtan faiz lobisi bu olayda bir şişe suyu esirgediler. Elbette bunlardan bir beklentimiz olamaz ve yapacakları destekleri de şanlı ve şerefli milletimiz kabul etmez.
Gerekirse darbe teşebbüsleri ile mücadeleyi takip edecek bir bakanlık kurulmalıdır. Paralel Yapı’ya acınırsa gelecekte daha büyük felaketin suçlusu olurlar. İyi niyet esastır ama ülkenin düşmanına; meclisi bombalayan, cumhurbaşkanına suikast yapan, halkın üzerine helikopterle ateş açan ve tankların paletleri ile ezenlere merhamet ülke aleyhinedir.
Paralel Yapı, dış güçlerin ve bilhassa ABD ve AB’nin taşeronudur. Bu güçler Paralel Yapı’nın zayıf tarafını takviye ederek ve milletin gücünü zayıflatarak ileride ihanet edebilir.  Çok dikkatli olunmalıdır...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.