Paralel ihanet

A -
A +
Bu darbenin mimarı ABD’dir. Devlet kuruluşlarının istihbarat zaafı asla kabul edilemez. Paralel Yapı mensupları kanser virüsü gibidir. Bir yerde temizlense de başka yerde çıkar. Paralel Yapı’da “imam” olan astsubay generale emir verir. Astsubayları asla küçümsemiyorum. Orduda iken çok sayıda astsubay dostum vardı. Halen dostluklarım devam ediyor.
Rus uçağının düşürülmesi, Uludere hadisesi, karakollara baskın, istihbaratın PKK’ya ulaştırılması ile bombaların hedefleri yok edememesi, geçmişteki Hrant Dink suikastı, Avanos Dağları gibi bazı yerlerde PKK yerine boş arazilerin bombalanması ve daha niceleri Paralel Yapı’nın bir ihanetidir.
Şimdiden tehdide başladılar. Temmuz ayı sonuna kadar tutuklu ve gözaltına alınanlar serbest bırakılmazsa ihanetlerinin devam edeceğini söyleyerek tehdit savuruyorlar. İslamiyete hizmet ettiğini zanneden bu ahmaklar yalnız Türk halkına değil Allahü tealaya savaş açmışlardır! Türkiye için en büyük tehlike Paralel Yapıdır.
Paralel Yapı mensuplarına asla itimat edilmemelidir. “Takiyye” bunların en büyük özelliğidir. İç dünyaları ile dış dünyaları 180 derece farklıdır. "Aldatıldım" ya da ben "Paralel Yapı mensubu değilim" sözleri ciddiye alınmamalıdır.
Paralel Yapı’nın teşekkülünde (istisnalar hariç) din adamlarımız da suçludur. Kendini "Mehdi", "Halife" ilan eden ve Allahü teala ile konuştuğunu iddia eden bu sahtekâra Ehl-i Sünnet vel-Cemaat itikadına göre cevap vermediler.
Gülen artık son kullanma tarihini doldurmuştur. Kanada ya da Avustralya’ya gidebilir. Türkiye’ye iadesi çok zordur. Ya da bazı sırları açıklar diye faili meçhul bir cinayet ile ortadan kaldırılabilir.
Paralel Yapı’nın hesabı varsa Allahü tealanın da bir hesabı vardır.
Paralel Yapı darbe öncesi Devlet Bahçeli’yi devirmek istedi. Birinci Ordu Komutanı, darbeye karşı duran subay, astsubay ve erler ve topyekûn milletimiz ve kahraman polisimiz gibi bu kahramanlığın bir neferi de Devlet Bahçeli'dir. Darbeye karşı olduğunu söyleyince Ülkücüler meydanları doldurdular.
Erdoğan’ın canını hiçe sayarak bir nevi kefeni giyerek İstanbul’a gelişi kahramanlık ve cesaret timsalidir. Darbe, Erdoğan’ın televizyonda görülmesi ve meydanlara çağırması ile hezimete uğradı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.