Paralel Yapı hainliği

A -
A +
Paralel Yapı’nın hainleri 15 Temmuz için "prova idi" diyorlar. O zaman "halkın 15 Temmuz direnişi de prova" idi. Gerçeğini daha görmediler. Batı’da “Vatanın için ölür müsün?” anketine “Evet” cevabı sadece yüzde 7’dir. Türkiye’de Batı’nın haçlı ordusu olan hain sözde aydınlar hariç bütün millet etnik kökeni, inancı ve siyasi görüşü ne olursa olsun vatan uğruna ölüme (Şehitlik) hazırdır.
Dış güçler Türkiye’de taşeron bulmadan ülkemize zarar veremez. 15 Temmuz darbeye karşı direniş olmasından çok 1699’dan bu yana Batı’nın afyonu ile uyutulan bu milletin gaflet uykusundan uyanışı yani dirilişidir. 16’sı imparatorluk olmak üzere yüzlerce Türk Devleti tarihten gelip geçmiştir. Bunların tamamını ise dış güçlerin uşağı içimizdeki hainler yıkmıştır.
Türkiye’deki her darbenin arkasında ABD, İngiltere ve Siyonizm vardır. 17-25 Aralık, Gezi olayları, 6-7 Ekim olayları, PKK terörü ve 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında ABD, AB, İngiltere ve Siyonizm vardır. Başaktör ise Paralel Yapıdır. Paralel Yapı mensuplarının pişmanlık duyacağını zannedenler yanılıyor. Onlarda akıl, mantık, merhamet ve Allah korkusu yoktur. Her biri ortaokuldan bu yana özel olarak yetiştirilmiş militandır. Ve dahi canlı robotturlar. Bağlı oldukları kişi ne emir verirse bunlar o emri yapar. Yaptıkları işi ne maksatla yaptıklarını bilmezler. Olmayan beyinleri yıkanmıştır. İslamiyete hizmet ettiklerini zannederler. İslam düşmanlarına hizmet ettiklerinin farkında değildirler. Ve hatalarını da anlayamazlar.
Şayet darbe başarılı olsaydı Türkiye Suriye olurdu. Ve kendilerinden olmayan on binlerce Müslümanı katlederlerdi. 80 milyonu sürü olarak görürlerdi. Bunlar gizlenen akrep gibidirler. Her fırsatta zehirlerini bu asil millete akıtacaklardır. Tedbirli olmak gerekir.
Yurt dışında (160 ülke) bulunan okulları CIA ve MOSSAD’ın birer şubesidir. Türkiye’nin içeride en büyük düşmanı Paralel Yapı’dır. Dışarıdaki en büyük düşman ise Siyonizm emrindeki ABD’dir. Şu hususu herkes bilmelidir ki; Dış güçler Türkiye içinde ajan, taşeron ve hain olmazsa toz zerresi kadar zarar veremezler. Azalan nüfusunu Türkiye karşısında eritmezler.
Eskiden Batı Türkiye ve İslam ülkelerine Haçlı Orduları ile saldırırdı. Şimdi o ülkenin sözde aydınlarını kendi kültür potasında eriterek, devşirme taraftarları ile yapmaktadır. Attila İlhan bir yazısında; “Türkiye’de her zaman yüzde 10 hain kontenjanı vardır” demiş idi. Türkiye düşmanlarının Türkiye’deki taşeron hainlerinin sadece boyunlarında haç yoktur. Ama kendileri Haçlı Ordusudur. Paralel Yapı, PKK, DHKP-C ve bunlara destek veren bazı sözde aydın hainler emperyalist güçlerin Haçlı Ordusunun mensubudur.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.