Olayların arka tarafı

A -
A +

Asker kıyafetli teröristlerin durumu şüphelidir. ABD bir ülkede iç savaş yapmak için ya dini ya da milleti kullanır. ABD’nin bir numaralı ve gizli hedefi Dünya Yahudi devletini kurmaktır. Ve dünyanın 1 yıllık gelirinin yüzde 49’u 10 milyon kişiye aittir. Ve bu gelirin çoğu 85 aileye (çoğu Yahudi) aittir.

Kış turizminin temeli “kar”dır. Kar yoksa kış turizmi yoktur. ABD’nin ekonomisinin temeli silah sanayidir. Dünya bir yılda 2 trilyon doları silahlanmaya harcıyor. Bu pastanın 1 trilyon doları ABD’nin, 500 milyar doları Çin’in ve geriye kalanı diğer ülkelerindir.

ABD’de silah üretimi durmak şöyle dursun, azalsa ABD ekonomisi çöker. Kennedy zamanında ABD-Rusya arasında nükleer silahlar konusunda Rusya ABD’ye baş eğdi ve ABD Başkanı silahlanmaya tahsis edilen bütçenin bir kısmını halkın istifadesi olan yatırımlara aktarınca suikast neticesi katledildi. Teksas çetesinin lideri Jonhson (Başkan Yardımcısı) bu işin başında idi.

Dünyanın neresinde olursa olsun savaş, iç savaş ve darbelerin faili ABD’dir. Türkiye bir tünelin içindedir ve henüz çıkmış değildir. Ama aydınlığa çıkış yeni görünmektedir. Tünelden çıktığımız an Türkiye süper güç olmaya namzettir. Batı’yı korkutan da budur. Parmakla sayılamayacak kadar az ülke hariç Türkiye’nin düşmanları sayılamayacak kadar çoktur. Türkiye’ye haçlı seferi açılmıştır. Haçlı ordusu ise içimizdeki hainlerdir.

Adalet Bakanı Bozdağ’ın açıklamasına göre: “Obama Türkiye’de darbe yapılacağını biliyordu.” O zaman Obama biliyordu da biz niye bilmiyorduk? Dediğinizi duyar gibiyim. Darbecilerin yargılama süreci son derece adaletli olmak zorundadır. Devlet kadrosundaki noksanlıklar acilen telafi edilmelidir.

15 Temmuz gecesi hakkında çok şey ortaya çıkmaya devam etmektedir. Darbeyi emekli Amerikalı bir generalin Amerika’dan idare ettiği son derece doğrudur. Bu general 2 defa Türkiye’ye gizlice gelmiştir. Ve darbenin liderleri ile görüşmüştür. Bu Amerikalı general şayet darbe başarılı olsa idi Türkiye’ye gelecekti. Darbe esnasında çok sayıda CIA ajanı Türkiye’de idi.

Darbeciler toplu mezar yerleri planlamıştı. Bu darbede PKK ve PYD yer almıştır. Savcılığa verilen ifadelerde Suriye’den gelen binlerce bombanın PKK’ya ulaşmasında Paralel Yapı subay ve astsubaylar vasıtası ile olmuştur.

Geçmişte cumhuriyet mitinglerinde ordu göreve diyen CHP’lilerin demokrasinin yanındayız darbelerin karşısındayız demeleri onlar adına büyük bir gelişmedir. Yalnız bu mitinglerde 10 maddelik yayınlanan bildiride Kılıçdaroğlu’nun F. Gülen’den bahsetmemesi yanlıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.