Paralel Çete

A -
A +
7 Ağustos Demokrasi ve Şehitler mitingi dünya tarihinde eşi görülmemiş bir miting olarak tarihe geçmiştir. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi “Düşmanlarımız 16 Temmuz sabahı nasıl korktularsa bu mitingden de öyle korkmuşlardır.” Bu muazzam toplulukta tek kişinin bile burnu kanamamış kanuna ve ahlaka aykırı bir hadise olmamıştır. Vatanı sevenlerin temizliği ve asaleti ile hainlerin pisliği mukayese edilmiştir.
Gülen’in Türk halkını deprem ile tehdit etmesi manalıdır. O deprem başta onun ve çetesinin başına gelmiştir. Paralel Yapı cemaat değil çetedir. Dünya tarihinde Paralel terör çetesi kadar Türkiye’nin kılcal damarlarına ve dünyanın içine sızmış bir terör teşkilatına rastlanmaz.
Sözde hizmet, aslında çete olan Paralel Yapının asıl hedefini çok kişi bilmiyor. Gülen açıkça emir ve yasakları ret etmiyor. Ama sözde hizmet konusu olursa her şey mubah oluyor. Yani namaz kılmayabilir, oruç tutmayabilir, içki içilebilir, Cuma namazına, hacca gidilmeyebilir. Eşi ve kızı başı açık olabilir. Takiyye yapılabilir. İftira edilebilir, fertlerin özel hayatı teşhir edilebilir. Velhasıl İslamiyet’e aykırı her şey yapılabilir. Peki bu yasak ve haramlar niçin yapılır? Bu işin iki görünen yüzü vardır.
Açık yüzü İslamiyet’i yaymak yalanıdır. Gizli hedefi ise ABD ve İsrail’in emperyalizmine taşeronluk yapmaktır. Bunların her biri mankurt, zombi ve Truva atıdır. Fransız Le Point’e göre “Avrupa Türkiye’den korkuyor.” 2016 yılında Amerikan medyası devamlı suretle Türkiye’deki darbelerden bahsetmiştir. 30 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye’de gelecekteki darbelerden bahsetmiştir. 15 Temmuz’da darbe başladığında saat 22.00’de ABD’de gündüz öğleden sonra idi. Obama ve bakanlar toplantıda idiler. Ama darbeye karşı tavırlı bir açıklama yapmadılar.
15 Temmuz öncesi ve sonrasında ABD ve Avrupa Birliği’nde Türkiye aleyhinde korkunç bir karalama vardır. Darbeyi beklemenin ötesinde biliyorlardı. Ama hüsrana uğradılar. Fetö bazı uzmanlara göre dünya tarihinin en tehlikeli terör teşkilatıdır. İslamiyet’i kullanan İslam düşmanı, devlet düşmanı, halk düşmanıdırlar. Bunlar çifte standartlının ötesinde yüzsüz insanlardır. Takiyye başta gelen özellikleridir. Gülen’den emir gelinceye kadar her kılığa girerler. Gülen bidat sahibidir. Bazı din adamlarına göre bu kişi...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.