Başarılı olsalardı...

A -
A +

Kâğıt üzerinde her şey paylaşılmış, yeni sınırlar çizilmiş ve düğmeye basılmıştı. Ancak hesaplayamadıkları iki husus vardı, Milletimizin imanı ve vatan sevgisi ile Allahü tealanın sevgili dostlarının duası…

Türkiye’de 1960’tan bu yana 56 yıl içinde başarılı başarısız 8 darbe oldu. 140 yıl içinde ise 6’sı Osmanlı devrinde, 8’i Cumhuriyet devrinde toplam 14 darbe oldu. Bu darbeler klasik, post-modern, muhtıra ve e-muhtıra şeklindedir. 15 Temmuz bir darbeden çok Türkiye’ye dış güçler tarafından işgal hareketidir.

Sözde birbirleriyle savaşan DAEŞ ve PYD yan yana Hatay sınırında harekâta hazır bekliyordu. Hain FETÖ'cü güçler Hatay sınırını korumakla görevli birlikleri merkeze çekmişti. Bunun manası ise Türkiye’ye zayiat vermeden girilebilsin mesajı idi. Kandil’de ise PKK harekete hazır ve tam teçhizat bekliyordu. Şu meşhur Kobani’de ise PKK’nın Suriye’deki kolu PYD ve az da olsa ABD askerleri son derece büyük bir hazırlık içinde idi. Güney Kıbrıs’ta Kıbrıs Rum bölgesindeki İngiliz birlikleri ise kırmızı alarmda ve nakliye uçaklarına binmek üzere bekliyordu.

Sınırlarımızdaki bu hazırlıkların sebebi neydi?

ABD ve Avrupa Birliğinden hiçbir heyet Türkiye’ye gelmedi. Neden? Gelmiş olsalardı darbecilere ve PKK’ya yaptıkları desteğini gösteren dosyalar önlerine konulacağından dolayı korktular. Fransız Le Point açıkça itiraf etti. “Avrupa Türkiye’den korkuyor!..” Gülen Çetesi Türkiye’nin bütün kadrolarına sızmamış; işgal etmiştir!..

Bazen şer gibi görünen şeyler hayırdır; hayır gibi görünen bazı şeyler ise şerdir. Elbette şehitlerimiz ve yaralılar kalbimizi yaktı, gönlümüzde devamlı yaşayacaklardır. Ve her nimetin yanında bir bedel vardır. 15 Temmuz kalkışması ilerideki daha büyük felaketlerden korunmanın yolunu açtı.

Avrupa Birliği’nin Türkiye’yi AB’ye tam üye alıp almaması Türkiye’nin umurunda değildir. Türkiye’nin AB Üyeliği Türkiye’nin aleyhine olur. Türkiye’nin inisiyatifini bağlayan zincir olur.

Savunma sanayi de dahil Rusya ile her konuda iş birliği Türkiye’nin menfaatleri gereğidir. Devletler arasında devamlı dostluk ve düşmanlık olmaz. Karşılıklı menfaat, denge ve birbirine muhtaç olduklarında iyi münasebetler olmazsa olmaz bir ihtiyaçtır.

İnkârı mümkün olmayan gerçek ABD ve AB Türkiye’nin düşmanıdır ve Türkiye’ye karşı ilan edilmemiş post-modern savaş açmıştır.

AK Parti 2002’den bu yana başta Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Yargı, AK Parti’yi kapatma davası, medya, muhalefet, Sosyal Medya, çok sayıda STK, TSK ve dış güçlerin baskısı ile yaşama savaşı içinde kıvrandı, paralel yapıyı göremedi.

AK Parti’ye 2002’den bu yana en büyük darbeyi Gülen çetesi vurdu.  Hatta sadece AK Parti’ye değil tüm milletimize ve devletimize en büyük darbeyi vurdu. Paralel Yapı Çetesi Türk devletinin bünyesine girmiş kanserden ziyade kangrendir. Bu kangrenin kesilip atılması lazımdır. Eğer temizlenmezse bütün bünyeyi tahrip eder. Allahü teala bu çetenin şerrinden korusun. Amin...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.