Postmodern savaş durumu

A -
A +

Geçmişte Ermenistan binlerce yıllık Türk yurdu idi. Çarlık ve komünist Rusya Türkleri hem katletti hem sürgün etti. Bölgede Ermeniler son derece azınlık iken Rusya ve diğer ülkelerden Ermeniler buralara yerleştirildi. Bu projenin asıl hedefi Osmanlı ve Anadolu Türkleri ile Orta Asya Türkleri arasına set çekmek idi.

Sevr Antlaşmasından bu yana başta ABD olmak üzere AB ve diğerlerinin nihai hedefi Türkiye’nin güneyinde ve Akdeniz’e ulaşan bir Kürdistan kurmaktır. Asla unutmayalım ki, çok sayıda ülkenin dışişleri bakanlarının makam odalarının duvarlarında Sevr Antlaşmasının haritası vardır.
PKK’nın kuruluşunun ve yıllardır yaptığı katliamların hedefi Sevr’i gerçekleştirmektir. ABD’nin dış politikasının bir numaralı hedefi İsrail’i korumaktır. ABD nüfusunun yüzde 5’i Yahudi olan ABD’de milyarderlerin yüzde 50’si Yahudi’dir. ABD’nin silah sanayi, ticareti, medyası ve üniversiteleri, temsilciler meclisi ve senato Yahudilerin vesayeti altındadır. Ve Siyonizmin emrindedir.
İkiz kuleleri yıkan CIA ve MOSSAD’dır. Teknolojik bilgilere göre uçak çarpmasıyla bu binaların yıkılması asla ve asla mümkün değildir. İkiz kulelerde binlerce Yahudi çalışmakta idi. Ama 11 Eylül günü bu kulelerde sadece 1 Yahudi öldü. Peki diğerleri olay anında neden yoktu?
Kürdistan Büyük İsrail ve Büyük Ermenistan’ın ara hedefidir. Siyonizm ve emrindeki ABD’nin stratejisi şu 3 temele dayanır.
-Dünyadaki ülkeleri dininden koparmak
-Dünyadaki ülkelerin kültür, örf ve âdetlerini saf dışı etmek
-Bütün dünyada İngilizce dilini hâkim kılmak. Diğer dilleri unutturmak. Afrika’nın ve Asya’nın çoğunda bunu yaptılar.
İslam ülkelerini birbiri ile savaştırarak sömürüyü devam ettirmek. Dünyanın bir yıllık gelirinin yüzde 49’u 10 milyon kişiye aittir. Diğer yüzde 51 gelir ise 7 milyar insana aittir. Ve dünya servetinin çoğu 85 aileye aittir. Ve bunların çoğu Yahudi asıllıdır. ABD ve AB’yi iktidarlar değil küresel sermaye idare etmektedir. Dünyadaki bütün terör teşkilatları küresel sermayenin kontrolü altındadır. Onların izni olmadan bir mermi dahi atılamaz.
DAEŞ, İslamiyet düşmanı geçmişin “Haricileri”dir. Eshab-ı Kiram bunlara pislik derdi. DAEŞ asla ve asla Müslüman değildir. Ve İslamiyetin karşısındadır. İçinde bazı gafil Müslümanlar olabilir. Silahlı savaş olmayan ülkelerde istihbarat, siber, ekonomik, kültür savaşları vardır. Türkiye postmodern silahlı ve diğer savaşlarla kuşatma altındadır. Asırlardır bu derece kritik bir durumda bulunmadık. Bundan dolayı son derece birlik ve dirlik içinde olmaya mahkûmuz. Kurulması düşünülen Kürdistan ile Türkiye ve Arap ülkeleri arasına bir set çekilmek isteniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.