Postmodern Haçlı Seferi

A -
A +

Türkiye’ye karşı yürütülen Postmodern Haçlı Seferi ile ilgili çok yazdık, çok çizdik. Şimdi biraz da aydınlarımızın bu konudaki sözlerine bakalım.

“Türkiye’deki bazı misyonerlik ve vakıf faaliyetlerinin arkasında borsa spekülatörü George Soros bulunmaktadır.” (Yaşar Yazıcıoğlu Başbakanlık eski Müşteşarı)
“Özgürlükler adına yabancılara bahşedilen yasalara sığınarak yeni bir Haçlı Seferi başlatılmıştır. Bu Haçlı Seferi’nin öncü kuvvetleri misyonerler olarak karşımıza çıkmaktadır.” (Prof. Dr. Zeki Aslantürk)
“Yaygınlaştırılmasına 1998 Lambeth Konferansında karar verilen kilise evler ülkemizde en önemli ve yaygın misyonerlik faaliyetlerine dönüştürülmüştür.” (Aytunç Altındal Araştırmacı Yazar)
“SOS Çocuk Köyleri Dünya Kiliseler Birliğine bağlı bir vakıf tarafından kurulmakta daha çok kimsesiz çocuklarla ilgilenmekte bunlar Hıristiyan olarak eğitilmektedir. Dünya Kiliseler Birliği aynı zamanda anayasamızdan zorunlu din derslerinin çıkarılması ile de ilgilenmektedir. (Hıristiyanlaştıramadıklarımızı dinsiz yapın) kararlarından biri de buradan çıkmıştır. İslam düşmanlığı etnik ve mezhep çatışmaları ilgi alanları arasındadır.” (Adnan Odabaş)
“Türkiye’nin işini bitirmek istiyorlar.” (Aytunç Altındal Araştırmacı Yazar)
“Ey saçları arasında küçük bir şey olsa gözü uyku tutmayan vatan evladı! Bağrında cirit atan on binlerce barbara ve o barbarlara her türlü stratejik ve ekonomik desteği sağlayanlara daha ne kadar sessiz kalacaksınız.” (Hasan Demir Gazeteci Yazar)
“AB bu problemin ağırlığını artırabilir. Türkiye’deki din karşıtları misyonerlerin önüne kırmızı halı seriyorlar.” (Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş)
“Din ve vicdan hürriyeti istismar ediliyor.” (Abdülkadir Aksu eski İçişleri Bakanı)
“Karadeniz’de Pontus hayalleri var.” (İsmail Türüt-Sanatçı)
“Batı’nın planı belli, önce yıkmak sonra istedikleri şekle sokmak veya eritmek.” (Ozan Arif-Sanatçı)
“Hıristiyan Dünyası geçmişteki hesabı kapatmamıştır.” (Bircan Yılmaz)
“Avrupa Birliği fikri başlı başına düşmanımız Türklere ve Türkiye’nin başını çektiği İslam Dünyasına karşı gelişti.” (İtalyan Piskoposlar-3 Ocak 2006 tarihli L’Awanıre Gazetesi)
"Hıristiyan Batı Lozan’la iktifa etmeyip Sevr’i hortlatmak peşindedir... 28 Şubat sürecinin toplumda yol açtığı psikolojik yıkım ve dinî gruplara yapılan baskılar misyonerlerin ekmeğine yağ sürdü. “Misyonerlerin dinî değerlerin yanında millî değerleri de hedef aldıkları farklı etnik ayrımcılığa ve bölücülüğe ittikleri bilinmektedir. Kamu düzeninin bozulması misyonerlik faaliyetlerinin yasaklanması için bir başka gerekçedir." (Prof. Dr. Ömer Faruk Harman)
 
 
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.