Bir doların sırrı!..

A -
A +
FETÖ'cüların üzerinde veya evlerinde bulunan "1 Dolar"ların sırrı nedir? Ve neden başka değerdeki dolar değil de bir dolar bulunmaktadır? ABD’de doları Yahudi bankası basar. Kennedy bu görevi ABD Merkez Bankasına verdiğinden dolayı suikast neticesi öldürüldü. Onu katleden Teksas cuntası içinde Kennedy’nin yardımcısı Johson da vardı. Bu kişi başkan olunca ilk icraatı dolar basımını bu Yahudi bankasına tekrar vermek oldu.
1970 yılının başlarına kadar herhangi bir bankaya giden kişi verdiği doların kıymeti kadar altın alırdı. Bu durum 1970’ten sonra uygulanmadı. Çünkü doların karşılığı altın yok idi.
1 dolar, Yahudi'nin dünya hakimiyeti hayalinin sembolüdür. 1 dolarda bulunan sembollerin manaları şöyledir:
“Büyük mühür” Siyonizmin şifresidir.
“Yeni dünya düzeni” Yahudilerin dünyaya hâkimiyeti
“Beş köşeli yıldız” İsrail bayrağında ve sözde Davut aleyhisselamın yıldızını temsil eder.
“Üçgen” Masonik bir semboldür. Putperestlik ve paraseverlik alametidir.
“On üç basamaklı piramit” 13 basamaklı dünya devleti olan masonizmin örgütlenme kademeleridir.
“Göz” Tevrat kaynaklı olup her şeyi gözetleyen derin dünya devletinin merkezi...
1377 masonların kökleri Tapınak Şövalyelerine dayandığından kendilerini 700 yıllık bir geçmişin geleceğe mirasçıları kabul ederler. Buradaki sır ve şifre "Siyonistler şeytani amaçlarına savaş ve terörle gidecektir" şeklindedir.
“Annut Coeptıs” Latince bir kelimedir ve manası; "bizim meselemiz plan ve başarıyla tamamlanacaktır."
Siyonist ve Yahudilere moral ve umut vermek için "Bir dolar" Siyonist (küresel sermaye)nin sömürü belgesidir. Strateji uzmanlarına göre: Şu anda terörün, savaşların, darbelerin ve her türlü fitnenin kaynağı küresel sermayedir. Nihai hedef Yahudi çoğunluktaki küresel sermaye vasıtası ile Yahudi'nin dünya hâkimiyetidir.
Yahudi ve FETÖ arasında derin bir bağ vardır. 15 Temmuz zaferi ile devlete sahip olduk. Kılıçdaroğlu 15 Temmuz darbesini yapan hainleri muhalefet partisi seviyesine indiriyor. Hain olarak bakmıyor. FETÖ ABD’ye giderken Türkiye’deki Yahudi, Rum ve Ermeni dinî liderlerden referans istedi. Hiçbiri vermedi. Referansı 2 CIA ajanı ile eski Ankara büyükelçisi verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.