Faşist Almanya

A -
A +

Siyasi arenada siyasilerin zaman zaman tarihî dostumuz dediği Almanya aslında Türkiye’nin en azılı düşmanıdır. Almanya yalnız Türkiye Cumhuriyetinin değil Osmanlı Devletinin de düşmanı idi. Osmanlının son yıllarında Sultan Abdülhamid Han Hıristiyan Batıya karşı Rusya ile ittifak yapmak istedi. Çarlık Rusya buna yanaşmadı. Almanya’nın Osmanlı içindeki siyasi ve askerî lobilerin baskısı ile Almanya’ya yaklaşıldı. Haydarpaşa-Medine-i Münevver Demiryolu, Almanya’nın Doğu’ya açılma siyasetidir.

İngiliz casusu Lavrance ve İngilizlerin yüzbinlerce İngiliz altını ile Arabistan’da Vehhabi belasını getirdi. Osmanlı ve Almanya’nın Orta Doğu’daki hakimiyetine son verildi. Almanya Türkiye’ye neden düşmandır? Ve neden asla ve asla müttefikimiz olamaz. Büyük olsun, küçük olsun her devletin ulaşmak istediği nihai hedefi vardır. Almanya’nın devlet haline gelişinden bu yana değişmeyen devlet hedefi şudur: Yedi B planı Berlin-Budapeşte-Belgrad-Bükreş-Boğazlar-Basra Körfezi-Bombay’dır.

Birinci ve İkinci Dünya Savaşında bu hedeflerine ulaşamadı. Ama asla vazgeçmedi. Şu anda bu hedefine şirketler, banka ve terörü destekleyen vakıflarla ulaşmak istemektedir. Almanya’nın önünde 2 baraj vardır. Yugoslavya ve Türkiye. Yugoslavya’da Miloseviç denen bir maceracıyı kullanmıştır. Ve büyük Sırbistan hayali ile Yugoslavya’yı bölmüştür. Yugoslavya aynı zamanda ileri teknoloji ile Almanya’nın rakibi idi. Yugoslavya sanayi ürünleri ucuz olmanın yanında daha kaliteli idi.

Almanya’nın Doğuya yayılma hedefinin önünde Türkiye barajı vardır. Alman derin devletinin açıkça iktidarının ise örtülü olarak bir numaralı düşmanı Türkiye’dir. Türkiye ekonomide rakibidir. PKK, FETÖ, DHKP-C kısaca Türkiye’ye ihanet edenlerin sığınağı Almanya’dır. Gerçek Kandil Almanya’dır. PKK’nın para, terörist, siyasi ve her konuda lojistik üssüdür. DHKP-C ve münhasıran FETÖ’cülerin karargahıdır. Almanya’da 13 bin PKK teröristi, 4 bin FETÖ teröristi ve 1500 DHKP-C teröristi vardır. Her birinin eğitim kampları, dernek, vakıf ve bankalarda paraları gazete ve dergileri vardır.

Almanya’nın Türkiye’de muhtelif şekilde ajanları vardır. Her ülke ajanından fazladır. FETÖ mensuplarının iftirası ile imamlar casus muamelesi görmektedir. Onlarca cami süresiz kapatılmaktadır. İslamiyet ve Müslümanlar aleyhine düşmanlık çığ gibi artmaktadır. Almanya’da 4 milyon Türk asıllı insan yaşamaktadır. Ve 160 bin Türk işletmesinde milyonlarca Alman çalışmaktadır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasına izin verilmezken PKK liderine izin verilmesi manidardır.

Son günlerde Adalet ve Ekonomi Bakanlarının önlenmesi demokrasiye, insan haklarına ve devletler hukukuna aykırı faşist bir karardır. Almanya, Hollanda, Avusturya ve Danimarka Türklerin referandumla ilgili toplantı ve faaliyetlerine karşıdır. Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Almanya’ya giderse yanında olacağım açıklaması gayet olumlu bir destektir.

Geçmişte Almanya’nın Türk düşmanlığının birkaç tanesi Kudüs’ün İngiliz birliklerinin işgaline Almanya mareşali yardımcı olmuştur. Çanakkale’de çok sayıda şehit vermemiz cephe komutanı Alman mareşalinin kasıtlı stratejik hatası neticesidir. Birlikleri yanlış yerleştirdi. Bedelini biz ödedik.

Sultan Abdülhamid Han Birinci Dünya Savaşını tahmin ediyordu. Tahtan indirilmemiş olsa idi tarafsız kalacaktı. Almanya düşmanı İngiltere ile anlaştı ve Türkiye’deki lobileri ile masonlarla Sultan Abdülhamid Han devrildi. Almanya’nın en büyük zararı ise milyonlarca Müslümanın kaybına ve Osmanlının yıkılışına sebep oldu. 2 Alman zırhlı savaş gemisinin İngiliz gemileri ve deniz altılarından kaçarak Osmanlıya sığındı. Bu gemiler sözde Türk donanmasının oldu. Yahudi asıllı Alman amirali Siyonistlerden aldığı talimat üzerine eğitim için Karadeniz’e çıkma izni istedi. Eğitim yerine Sivastopol’u bombaladı. Rus gemilerini batırdı. Rusya Osmanlıya savaş açtı. Bu savaş sultanın, Osmanlı Mebusan Meclisi ve Hükümetin izni ve haberi yoktu.

Almanya Osmanlıyı büyük bir felakete attı. Emrivaki fiili durum ile savaşa soktu. Almanya’nın Türk düşmanlığı ciltlere sığmaz. Son olarak iki bakanımıza yaptıkları faşist muamele Almanya için yüz karasıdır. Bakanlar toplantıda “evet” oyu isteyecekti. Almanya fiilen Evet’in karşısındadır. Referandumda hayır diyenlerin niyeti ne olursa olsun Türkiye’nin düşmanı Almanya destekler ve yanında yer alır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.